Konaklama sektöründe dev satın alma

Best Western Hotels & Resorts bugün küresel ölçekte bilinen dünya çapında önde gelen destinasyonlar içerisinde yer alan yaklaşık 300 benzersiz ve özel otel ile resortu temsil eden otel markası WorldHotels’i satın aldığını duyurdu.

18/02/2019 17:53
Konaklama sektöründe dev satın alma

Best Western, artık her segmentte otel portföyüne sahip. Best Western Hotels & Resorts Başkanı ve CEO’su David Kong, “Best Western ve WorldHotels arasında müthiş bir sinerji var. Bu yeni ortaklık ile güçlerimizi birleştirerek her iki şirket için de rekabet avantajı sağlayacağız. WorldHotels’e büyük saygı duyuyorum ve büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyorum” dedi.

WorldHotels’in satın alımı geçen hafta tamamlandı. WorldHotels markası, upper upscale ve lüks segmentleri de bünyesinde barındırarak Best Western’in portföyünü de çeşitlendirmede pay sahibi olacak.

Best Western, WorldHotels’in büyümesine katkı sağlayacak

WorldHotels, kendine özgü kişiliğini ve ferdiyetini korurken, Best Western’in sağlam ve geliştirilebilir E Ticaret platformundan, güçlü ortaklıklarından, ödüllere layık görülen sadakat programından, etkin satış ve pazarlama desteğinden, küresel dağıtım ağından ve güçlü gelir araçlarından fayda sağlayacak.

Worldhotels CEO’su Geoff Andrew, “Best Western, en büyük, saygın ve güvenilir otel markalarından bir tanesi. Güçlerimizi birleştirerek markalarımızın birleşmiş gücü, hem Best Western hem de Worldhotels’in parlak geleceğine yönelik bir adım sağlamaktadır. Köklü üst düzey liderlik ekibi ve her pazarda mevcut bölgesel varlığı sayesinde Best Western, kilit pazarlarda WorldHotels’in büyümesine şüphesiz fayda sağlayacak yeni bir uzmanlık seviyesi ortaya koyacaktır” diye konuştu.

Odak noktamız, WorldHotels otellerine gelir akışını iyileştirmek olacak

Best Western, son birkaç yıldır muhteşem bir dönüşüm yolculuğunda. Geçtiğimiz yıl Best Western, Fast Company tarafından Dünyanın en Yenilikçi Şirketleri’nden biri olarak adlandırıldı ve yeni segmentlerde yeni konuklara ulaşarak portföyünü 13 dinamik marka ile genişletti ve rekor sayıda endüstri ödülüne ve övgüye layık görüldü. Bu kazanım, Best Western’in büyüme, modernleşme ve sürekli gelişme taahhüdünün bir kanıtı olup Şirketin, küresel otelcilik sektöründeki güvenilir lider konumunu güçlendirmektedir.

Kong, “Gelecek aylarda odak noktamız, bağımsız kimliğini korurken otellerine gelir akışını iyileştirerek, WorldHotels potansiyelini ortaya çıkarmak olacak. Platformumuz ve gelir araçlarımızın WorldHotels’e fayda sağlayıp, markaya dahil olmak için daha fazla bağımsız, kaliteli otelleri cezbedeceğine inancımız tam. Öngörülebilir gelecek için Geoff Andrew’in WorldHotels CEO’su olarak görevine devam edecek olmasından son derece memnunuz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.