Kış günlerinde sıcak ve lezzetli bir mola...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde yer alan Hotel MRG, Kaz Dağları’na bir adım mesafedeki yemyeşil bahçesi, tarihsel dokusu ve büyüleyici atmosferiyle huzuru bulacağınız sıcak ve keyifli bir mola sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kış günlerinde sıcak ve lezzetli bir mola...

Bu sene kış erken geldi…  Bu soğuk kış günlerinde, içinizi ısıtacak keyifli bir molaya ne dersiniz? Çanakkale’nin Biga ilçesinde yer alan Hotel MRG, Kaz Dağları’na bir adım mesafedeki yemyeşil bahçesi, tarihsel dokusu ve büyüleyici atmosferiyle huzuru bulacağınız sıcak ve keyifli bir mola sunuyor.

Çanakkale sınırları içinde yer alan ve Kaz Dağları’na bir adım mesafedeki yemyeşil bahçesi, tarihsel dokusu ile soğuk kış günlerinde sıcak ve samimi bir ortam imkanı sunan Hotel MRG, sizi huzuru bulacağınız keyifli bir molaya davet ediyor. Soğuk kış günlerinin erken geldiği bugünlerde, hafta sonlarında, dinlenme molalarında ya da arkadaş buluşmalarında içinizi ısıtacak keyifli bir mola için Hotel MRG, ilk tercihiniz olacak.

Üç kuşağın bir arada büyüdüğü, renove edilmiş bu tarihi ahşap konak, içindeki tüm eşyalarla beraber, konuklarını tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Toplantı ve eğitim merkezi olarak da kullanılabilen Hotel MRG, konuklarının ortamın bir parçası olabilmelerini sağlıyor. Ayrıca, kahvaltı adresinin olmazsa olmazlarından olan MRG, kahvaltı menüsüne kendi bahçelerinin gülleriyle yapılan gül reçelini eklemekle kalmayarak, özel yapım olan keçi peynirlerini de misafirlerine sunuyor. Siz de hayır diyemeyeceğiniz bu ayrıcalıklı dünyayla tanışmak ve doğayla iç içe olmak istiyorsanız, ilk tercihiniz Hotel MRG olacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.