Kempinski Hotel The Dome'da geleneksel bayram...

Antalya'nın en gözde beldelerinden Belek'te yer alan Kempinski Hotel The Dome, misafirlerine Ramazan Bayramı'nın coşkusunu yaşatıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kempinski Hotel The Dome'da geleneksel bayram...

Geleneksel Selçuklu dokusunu çağdaş mimariyle bir araya getirerek, doğal güzelliklerle örülü, yemyeşil bir örtü içinde zarifçe yükselen Kempinski Hotel The Dome, çeşit çeşit eğlenceleri, geleneksel tatları ve farklı sürprizleri ile Ramazan Bayramı için konuklarına doyumsuz bir program hazırlıyor. Adı huzur ve hizmet kalitesiyle anılan Otel, keyifle hazırlanan özel mönüleri, eşsiz tatların bir araya geldiği akşam yemeklerine eşlik eden canlı müzik dinletileri ile bayram geleneklerini yeniden canlandırıyor.

Antalya Belek'te hizmet veren Kempinski Hotel The Dome, Akdeniz sahillerinin eşsiz kumsalı ve Toros dağlarının doğal güzellikleri arasındaki yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerinde, butik otel olarak hizmet veriyor. Sağlıklı yaşam, dinamizm ve huzura farklı bir anlayış getiren, Türkiye’nin en iyi örneklerinden biri olan SPA, Thalasso terapi, güzellik merkezi ve profesyonel golf sahalarına sahip olan Otel, 139 deluxe odası, kral dairesi, 17 süiti, tamamı göl kenarında 16 adet Royal villası ve 2 adet presidential villası ile toplam 400 yatak kapasitesi ile misafirlerine kusursuz hizmet veriyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.