Kempinski Hotel The Dome Belek, misafirlerine yenilikçi deneyimler sunuyor

Kempinski Hotel The Dome Belek, misafirlerine benzersiz bir deneyim sunmak için büyük bir dönüşümde. Belek'in gözde konaklama oteli olan Kempinski Hotel The Dome Belek, ana binasındaki tüm odaları ve restoranları ile birlikte geniş kapsamlı bir yenileme sürecinden geçti. Bu heyecan verici dönüşüm sonunda, otel 158 oda, Lale Restaurant ve Selçuk Restaurantın yenilenmesi ile 1 Mart 2024 tarihinde kapılarını açtı.

02/03/2024 18:36
Kempinski Hotel The Dome Belek, misafirlerine yenilikçi deneyimler sunuyor

Kempinski Hotel The Dome Belek'in ekibi, yenilikçi tasarım anlayışıyla misafirlerinin beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak bir konaklama deneyimi sağlamayı hedefliyor.

Misafirlerin konforu ve keyfi için modern dokunuşlarla tasarlanmış odalar, yenilikçi dekorasyon ve çağdaş olanaklarla donatılmış olup, dinlenme ve mükemmel bir tatil için ev sahipliği yapacak.

Ayrıca, yenilenen restoranlarında misafirlerine unutulmaz lezzet deneyimleri sunmayı amaçlayan Kempinski Hotel The Dome Belek mutfak ekibi, yenilenen menüleriyle birlikte, dünya mutfaklarından seçkin lezzetler ile gastronomik bir şölen yaşatmayı hedefliyor.

Kempinski Hotel The Dome Belek otel yönetimi ve ekibi misafirlerinin bu heyecan verici dönüşümü deneyimlemesi için 1 Mart 2024 tarihinde kapılarını açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kempinski Hotel The Dome Belek, Belek'in gözde tatil bölgesinde konumlanmış lüks bir konaklama noktasıdır. Kendine özgü Selçuklu mimarisi, denize olan yakınlığı ve yüksek kaliteli hizmetiyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.