Kemer Otelciler Birliği, Ambassador Otel’de toplandı...

Kemer Otelciler Birliği A.Ş Ambassador Otel’de yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, 2010 turizm sezonunun sorunsuz geçmesi için alınacak tedbirler kararlaştırıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer Otelciler Birliği, Ambassador Otel’de toplandı...

Halil ÖNCÜ-KEMER

 

Kemer Otelciler Birliği A.Ş Ambassador Otel’de yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Kemer Otelciler Birliği A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bayar, Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL, Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı  Yusuf URAS,  birliğin diğer yönetim kurulu üyeleri ile misafir olarak ise Garanti Bankası Kemer Şube Müdürü  ve  Turizm Otelcilik Lisesi Müdürü de  katıldılar.

 

Kemer Turizm Otelciler Birliği A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bayar, açılış konuşmasında yaptığı açıklamasında, bir ekip olarak hep birlikte el ele vererek çalışmanın önemini ve biri bir şey yapsın diye beklemeden herkesin elini taşın altına koymasının gerektiğini söyledi. Bayar, ”Amacımız siyaset yapma, meşhur olma değil. Öncelikli hedefimiz, Kemer de bütün turizm işletmeleriyle birlik halinde hareket etmek, yanlışları görmek, bundan doğacak güç ile Kemere faydalı olmaktır.”dedi. Bayar, çok sesli, yapıcı, kırıp yıkmadan hareket edileceğini ve amaçlarının Türkiye’yi ve Kemer’i ileriye götürmek olduğunu da iletti.

 

Yeni oluşturacakları web sayfası ile güzel yapılan her şeyi duyurarak bölgenin tanıtımına katkıda bulunarak ve bölgenin kalkınmasını sağlayacak projelere destek vereceklerini de ifade eden Bayar ,” Oluşturulacak Web sitesi ile tüm tesisler arası etkin iletişim güçlendirilecek. Bununla beraber güncel haberler, duyurular, Kaymakamlık ve Belediyenin istek ve dilekleri, GATAB ile ilgili konu ve duyuruları, otelcilerimizin istek ve arzuları, soruları, bu soruların birliğimizce takip edilerek sonuçlarının duyurulması; Otellerin resimli tanıtımları ve iletişim bilgileri, 360 derece sanal turla gösterilmesi, Bölge haberleri, Kültür ve sanat duyuruları, Bölgedeki aktiviteler, yat turları, eğlence yerleri, restoranları vb. konulardaki bilgilerin yer alacağını iletti. Aynı zamanda otellere iş yapan fiyatları uygun, kaliteli ve zamanında iş teslim eden firmaları da bu sayfalardan duyuracağız.”dedi.Bayar, tesislerden gelecek istek ve öneriler de dikkate alınarak web sitesinin devamlı güncelleneceğini ve bu konuda tesislerin katkılarının önemine değindi. 

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer de bir tek turizm hammaddeleri olduğunu ve bu yüzden de bölgeyi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Yeni projeler ile Kemer’in tanıtımı için planlar yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Gül, “ Ben değil biz diyen bir yönetim şeklimiz var. Göreve geldiğimizden bu yana yapmış olduğumuz tasarruf politikaları ile belediyenin borçlarını azalttık. Sağlıklı bir turizm sezonu diliyorum ve bir telefon uzaklığında olduğumu bilmenizi istiyorum.”dedi.

 

GATAB Başkanı Yusuf Uras ‘da, böyle bir platformda, iletişim için bir araya gelinmesine teşekkür ederek, Kemer ‘de en geç Temmuz ayında Mobese kameralarının teslim edileceğini ve önümüzdeki sezona da tamamının devreye gireceğini iletti. Uras, Otellerin yağ tutucuları ile ilgili problemleri ve kaçak su kullanımı ile ilgili şikâyetlerini dile getirirken, “ Çöp ayrıştırma ve geri dönüşüm konusunda sıkıntı çekiyoruz ve tesislerin bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Amacımız Kemer’e hizmet etmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz ve telefonumuzun yirmi dört saat halkımızın emrinde “ diye konuştu.

 

Kemer Turizm Okulu Müdürü Metin Yıldız, yararlı ilişkilerin oluşacağı bir ortam sağladıkları için birlik yönetimine teşekkür etti ve işletmelerden daha fazla destek beklediklerini, okullarındaki öğrencilerin 350’sinin 300’ünün bu bölge öğrencisi olduğunu, stajyerlerin çalışma saatlerinin uzunluğunu dile getirdi. Yıldız, “  İşletmelerin okullarına daha fazla sahip çıkmalarını istiyoruz. “dedi..

 

Diğer yönetim kurulu üyeleri de çöplerin zamanında toplanması, arıtmadan gelen kötü koku ve sinek ile mücadele konularını GATAB Başkanı Yusuf Uras’a ilettiler. 

 

 

 

 

 

.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.