Kemer'in en büyük eğlence merkezi Rai Galaxy açılıyor

Rai Premium Tekirova Hotel, 20'nci yılına girerken Antalya’da benzeri olmayan bir yenilikle misafirlerine harika bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

02/04/2024 22:28
Kemer'in en büyük eğlence merkezi Rai Galaxy açılıyor

Halil Öncü

Kemer'de bulunan en büyük aile eğlence merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Rai Galaxy Fun & Adventure eğlence merkezinde misafirler, özellikle son zamanlarda popülerlik kazanan sanal gerçeklik (VR) teknolojisi destekli gözlükler aracılığıyla farklı platformlarda onlarca VR oyun ve simülasyonla etkileyici bir deneyim yaşayacaklar.

Toplam 1000 metrekare kapalı alanı olan bu özel bölüm her yaş grubundan misafirlere çeşitli aktivitelerle ev sahipliği yapacak ve aile eğlencesi konseptiyle misafirler ile buluşacak. Cyberpunk konseptli   softplay oyun alanı, özellikle 3-12 yaş arası çocukların fiziksel ve zihinsel yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlarken, aileler içinse adrenalin dolu anlar sunan  çarpışan araba alanı ile keyifli zamanlar yaşatacak.

Her yaş grubuna hitap eden ve 40 farklı arcade oyunun bulunduğu, klasik oyun makinelerinden en son teknolojiye kadar geniş bir yelpazede eğlence seçenekleri sunacak olan Rai Galaxy Fun & Adventure eğlence merkezi,  24 Nisan'da otelin yaz sezonuna açılışıyla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.