Kemer’in yol haritası ve marka stratejisi çizildi...

Antalya - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki toplantılarında, turizm sektörünün karşılaştığı sorunlar ve geleceğe yönelik çözüm önerileri ele alındı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer’in yol haritası ve marka stratejisi çizildi...

Kemer’in markalaşması konusundaki çalışmalar ön plana çıkarken, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Kemer’de ilgili tüm kurum ve kurumların katkılarıyla, ortak mutabakatla hazırlanacak bir yol haritasına ve marka stratejisine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Antalya Teknokent (ATEK) Genel Müdür Yardımcısı Kenan Yüce, Kemer Turistik Otelciler Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Kemer’in markalaşması konusu ele alınan toplantıda KETOB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Peltek, özellikle Kemer markası konusunda ciddi bir hazırlık içinde olduklarını, tüm konaklama sektörü olarak daha etkin işbirliğine gittiklerini ve KETOB olarak yeni önemli projeler hazırladıklarını aktardı.

ORTAK KONGRE MERKEZİ...

Toplantıda, Kemer’in markalaşmasının yanı sıra, otelcilerin ortak olacağı bir kongre merkezi kurulması, ulusal ve yabancı lig takımlarına yönelik futbol sahası kurulması, otelciler olarak ortak satın alma modellerinin kurulması konuları ve otel işletmelerinin teknoloji ve yazılım konularındaki projelerine destek verilmesi konuları görüşüldü.

KETOB toplantısının ardından geçen ay göreve atanan Kemer Kaymakamı Murat Bulacak makamında ziyaret edildi. Kaymakam BULACAK, önceki görev yerinde bulunan kalkınma ajansında kalkınma kurulu üyesi olarak aktif görev yaptığını ifade etti.

BAKA Genel Sekreter Tuncay Engin ise, Kaymakam Bulacak ile yapılan görüş alışverişi sonrasında Kemer’de ilgili tüm kurum ve kurumların katkılarıyla ve ortak mutabakatla hazırlanacak bir yol haritasına ve marka stratejisine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Kemer toplantılarında son olarak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül makamında ziyaret edildi. Belediye Başkanına BAKA ve ATEK çalışmaları hakkında bilgi verildi. Belediye Başkanı Gül, Kemer olarak hazırladıkları yeni projelerinden bahsederek, karşılıklı olarak işbirliği konusunda somut adımlar atılmasını talep etti.

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.