Kemal Şahin'den İstanbul'a 3 yeni otel ...

Turizm yatırımlarını arttırmayı amaçlayan Şahinler Holding, İstanbul’a 150 Milyon Dolarlık yatırımla 3 otel yapacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemal Şahin'den İstanbul'a 3 yeni otel ...

Şahinler Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Kadriye beldesindeki Club Mega Saray’da gazetecilere yeni yatırım planlarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul’a 3 otel inşa edeceklerini belirten Şahin, bunlardan birinin Beylikdüzü’nde yapacakları dev komplekste bulunacağını kaydetti.

Beylikdüzü’nde 1 milyar liralık yatırımla 5 yıldızlı otel, ofis blok, lüks rezidanslar ve bin civarında konutun bulunduğu kompleksi hayata geçireceklerini dile getiren Şahin, "Beylikdüzü’ne Nişantaşı ve Bağdat Caddesi tarzında bir meydan yapağız. Burası batı yakasının meydanı olacak. İstanbul’da öyle bir meydan yok. 1 milyar liralık yatırımın sadece bir bölümü otel yatırımı" diye konuştu.

Beylikdüzü’nde bunun dışında TÜYAP Fuarı yakınında Marmaray’ı gören arsa üzerine de otel yapacaklarını belirten Şahin, Merter’deki holding binasını da 4 yıldızlı otele çevireceklerini söyledi. Şahin, toplam 1500 yataklı 3 otelin 150 milyon dolara mal olacağını kaydetti.

Antalya’da da turizm sektöründe satın alma yoluyla büyümek istediklerini belirten Şahin, havalimanına çok uzak olmayan bir bölgede otel satın alabileceklerini söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.