Kefaluka Resort SPA'da Happy Hour keyfi...

Bodrum Akyarlar'daki Kefaluka Resort’un 2000 metre kareye yayılmış SPA’sında Haziran ayı boyunca “Happy Hour” fırsatları sizi bekliyor

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kefaluka Resort SPA'da Happy Hour keyfi...

10 farklı masaj odası, 2 adet sauna, buhar odası, Türk hamamı, özel kese odası, macera duşu, kar / buz çeşmesi, dinlenme alanları, cilt ve vücut bakımı üniteleri, şok havuzu, 125 m2 kapalı havuz., kapalı jakuzi, vitamin bar ile hizmet veren Kefaluka Resort Spa sihirli dokunuşlar için sizi bekliyor.

Haziran ayına özel fırsatlar...

Happy Hour’da %25 indirim. Haziran ayı boyunca saat 09:00 ve 14:00 arası Türk Hamamı Terapilerinde ve Uzak Doğu Masajlarında %25 indirimli özel fiyatlar sizleri bekliyor.

Yaza girerken LPG integral ile forma girin...

Dünya devi Fransız LPG markasının devrimsel nitelikte ‘’Son Teknolojik Buluşu’’ Integral cilt ve vücut bakım cihazı, incelme, sıkılaştırma, şekillendirme, selülit gidermenin yanı sıra anti aging ile cilt yenileme, kırışıklık bakımı ve pürüzsüzleştirme etkileri ile FDA onayı almaya hak kazanmış dünyadaki tek sistem.

Sadece 6 seansta lipolizi (yağ yakımını) aktive ederek istenilen görünüme kavuşmanız için yardımcı olurken, vücudun yeniden şekillendirmesini destekleyerek, 1 bedene kadar incelmeyi sağlayan sistemi Haziran ayı boyunca alanlar yüzde 20 indirim kullanma fırsatını yakalayacaklar.

Masajlar hakında bilgi...

* ORIENT

Türk Hamamı

Sultanlar diyarında bir gezinti…Türk Hamamı’na girin ve egzotik aromaların ve yayılan sıcaklığın etkisiyle kendinizi geçmişte yaşayan sultanlar gibi hissedin. Türk hamamında sunulan hizmet, Anadolu kültürüne ait sanatı ve kültürü ile vücudun dinlenmesini sağlayan bir törene benzemektedir.

* ASYA

Shiatsu

Yaşam enerjisine dokunuş…Uzakdoğu’da asırlardır uygulanan Shiatsu, sihirli elleri ile yaşam enerjinize dokunuyor… Negatiften pozitife yolculuk yapmanızı sağlıyor. Hedef, kişide bir iyilik ve denge sağlamak...

Thai Masajı

Her şey pozitif enerji için…Uzakdoğu'nun ünlü bir masaj türü olan Thai masajı, sinirler ve sinir düğümleriyle atardamarlar üzerine yapılan baskılarla, ufak vuruşlarla, germe ve çekmeyle yapılır. Amaç, enerji akımını sağlamak, gerginliği çözmek ve hareket sisteminin daha aktif çalışmasına yardımcı olmaktır.

Bali Masajı

Egzotik bir yolculuk…Aromatik yağlarla birlikte, avuç içi, dirsek ve parmakların belli bir uyumu ile uygulanan Bali Masajı gergin ve yorulmuş olan kasların gevşemesini sağlar ve stresi azaltır.

* Foot Reflexology

Sağlık ayaklarınızın altında…Kökeni milattan 5 bin yıl öncesine, firavun zamanlarına kadar uzanan Refleksoloji tekniğinde ayaklara uygulanan özel ovma hareketleriyle vücudun belli bölgelerinde bloke olmuş enerji çözülür, beden fonksiyonları normale döner; vücut iyileştirme mekanizması harekete geçer.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.