Kayseri'de ilk kez "Kış Turizmi Fuarı" yapılacak...

Kayseri, kış turizminde başa oynuyor. Erciyes gibi kış turizminin çok önemli bir merkezine ev sahipliği yapan kent, şimdi dünya kış turizminin en önemli aktörlerini, Türkiye'de ilk kez düzenlenecek kış turizmi fuarında buluşturacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kayseri'de ilk kez "Kış Turizmi Fuarı" yapılacak...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. başkanlığında Türkiye’de ilk kez Kayseri de düzenlenmesi planlanan 2 önemli fuar için hazırlıklara başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. Şu bilgileri verdi;

"İklimi ve coğrafi yapısı, Tesislere ulaşımın kolaylığı, pistlerin kalitesi ve uygunluğu ile Kış turizmi açısından güçlü bir potansiyele sahip olan ülkemiz son yıllarda Dünyanın önemli Kış Turizmi Merkezlerinden birisi olma yolunda hızla ilerlemekte ve Kış turizmi açısından tercih edilen Ülkeler arasında üst sıralara yükselmektedir. Bu hedef doğrultusunda başta;

“* T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI * KAYSERİ VALİLİĞİ * ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI ( ORAN * TUROB * DÜNYA KAYAK FEDERASYONU * KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ * KAYSERİ TİCARET ODASI * T.C.GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI * KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ * TÜRSAB * ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU * KAYSERİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ * ERCİYES ÜNİVERSİTESİ”

olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşların işbirliği ve destekleriyle “ WTF’ 2012”( 1.KIŞ TURİZMİ FUARI) 01 – 04 Kasım 2012 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Yurdumuzda yer alan kış sporları merkezlerinin yüksek uluslararası standartlarda hizmet vermesinin sağlanması, kış turizminin turizm sektörünün içerisindeki payının artırılması ve kitle turizmi niteliğine yöneltilmesi amacı doğrultusunda hazırlanan “ WTF’2012 “ turizm Profesyonelleri, yerli yabancı tur operatörleri, turizm acenteleri ve tüm sektör temsilcilerinin buluşacağı önemli bir organizasyon olacaktır.

Ülkemizde son yıllarda kış sporları pazarının sürekli artan potansiyelini gören ve Ülkemize yönelmiş olan Uluslar arası firmalar, ilan edildiği andan itibaren “ WTF’2012  "Kış Turizmi Fuarı"na  ilgi göstermişlerdir.
 
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde 01 – 04 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “ WTF’2012 “ nin hazırlıkları; Erciyes Turizm Merkezi’ni ve aynı zamanda ülkemizi dünya kış sporları merkezleri arasında bir marka haline getirmeyi kendisine misyon edinmiş olan Kayseri Büyükşehir belediyesi tarafından yürütülmektedir. Organizasyonu SHOWEXPO FUARCILIK tarafından üstlenilen fuar tüm ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından da desteklenmektedir."

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.