Kayıtur Çek Cumhuriyeti'nde...

Gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve tecrübesi sayesinde sektörde öncü kuruluş olarak görülen Kayıtur Akdeniz bölgesindeki tüm yer hizmetleri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni anlaşmalar ve tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kayıtur Çek Cumhuriyeti'nde...
Kayıtur geçmiş tecrübesini Akdeniz bölgesinde yer hizmetleri almak isteyen tüm firmalar ile paylaşıyor.  Kayıtur geçtiğimiz günlerde Çek Cumhuriyetinde gerçekleştirilen turizm fuarına hizmet verdiği tur operatörleri ve anlaşmalı otelleri ile birlikte katıldı. Kayıtur gerçekleştirdiği atılımlar ile genişlemesini sürdürürken sektör adına yeni pazarlarda yeni hedefler belirlerken liderliğini sürdürüyor.

1988 yılında Alman pazarı ile sektöre başlayan Kayıtur A.Ş, 1994 yılına kadar çeşitli Tur Operatörleri ile çalışarak incoming hizmeti vermiştir. 1994 yılında merkezi Dusseldorf' ta bulunan GTI Tur Operatörünü Almanya'da kurarak büyüme trendini yakalamıştır. 1999 yılında merkezi Varşova'da bulunan GTI Travel Charters Tur Operatörünü Polonya'da ve 2003 yılında merkezi Amsterdam'da bulunan DTI Dutch Travel International Tur Operatörünü Hollanda’da kurmuş ve çalışmalarını KAYIGROUP çatısı altında sürdürmektedir.

KAYIGROUP bünyesinde bulunan bir diğer marka, “Yeryüzü Cenneti” Adam&Eve Hotels de fuar ziyaretçilerinin ilgi noktası oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.