Kaya Palazzo Golf Resort açıldı...

Kaya Hotels & Resorts imzasını taşıyan Kaya Palazzo Golf Resort, Belek’te sizi gerçek lüks, kalite, konfor ve ihtişamla tanıştırıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kaya Palazzo Golf Resort açıldı...

Dünyaca ünlü mimarlık firması WATG tarafından projelendirilen Kaya Palazzo Golf Resort, WATG tasarımı tüm lüks aile otelleri gibi kusursuz bir tasarım ve özenin eseri. Farklı ve kendine özgü mimarisini otele ilk girişten itibaren hissettiren Kaya Palazzo, misafirlerine lüks ve ihtişamın yanı sıra konfor ve ferahlığı da hissettiriyor.

3.500 m2'lik spa merkezi, deniz manzaralı odaları, özel tasarlanmış aqupark’ı, özel havuzlu suit odaları, koloniyal tarzda dekore edilen villaları, ihtişamlı kongrelerin vazgeçilmez adresi olacak kongre merkezi, dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini sunan a la carte restaurantları ve kişiye  özel birçok hizmetiyle misafirlerine kapılarını açtı.

Odalar

Deniz manzaralı, lüks ve konforlu toplam 639 oda ve 7 villadan oluşan Kaya Palazzo Golf Resort’ta; 80 m²’den başlayan iki odalı suitler, doğrudan havuz girişi olan suitler, kendi özel havuzu ve pavillonu bulunan ultra kişiselleştirilmiş villalar bulunuyor.

Villalar

Kaya Palazzo Golf Resort içinde 25.000 m² alan konumlandırılmış toplam 7 adet özel villa yer alıyor. Villa Ducale ve Villa Venice olarak adlandırılan villalar Antalya’nın doğrudan deniz manzaralı ve denize en yakın villalar olma özelliği taşıyor.

Restoranlar

Dünya mutfaklarından sıra dışı lezzetler tadabileceğiniz açık büfe restoranın yanı sıra Lübnan, Asya, İtalyan, Balık ve Steakhouse mutfak seçenekleri bulunuyor. Michelin yıldızlı aşçıların davet edileceği Kaya Palazzo Golf Resort  yeme – içme konusunda da çok iddialı…

Spa

3.500 m² alanda hizmet veren Spa Merkezi, tarihi Osmanlı teması üzerine kurulu, aynı zamanda Türk, Fin, Rus temalarını harmanlayan uluslararası bir yapıya sahip.

Eğlence’nin kalbi burada atıyor

Gündüzden geceye uzanan bitmeyen eğlence Kaya Palazzo Golf Resort’ta…

Özel dj performanslar, gündüz ve gece için özel showlar, oyunlar, canlı müzik, partiler, her köşesinden ayrı bir mutluluk duyacağınız onlarca zevkli detay Kaya Palazzo Golf Resorts’te misafirleri bekliyor.

Golf

Kaya Eagles Golf Club Kaya Palazzo misafirlerine özel…

Almanya’nın en prestijli golf kulübü Eagles Charity Golf Club deneyimiyle birleştiren Kaya Eagles Golf Club 650.000 m² çam ormanı içine kurulu tesisinde konuklarını keyifle ağırlıyor. Dünyaca ünlü golf saha tasarımcısı David Jones imzasını taşıyan 18 delikli championship  sahasında  golf zevkini doyasıya yaşatıyor.

Kongre

Dünya standartlarında kalite ve teknik altyapısıyla hizmet verecek  Palazzo Kongre Merkezi, Kaya Palazzo ve Hotel Riu Kaya Belek arasında konumlandırılmış olup, özel mimarisi ile her iki otelden de giriş imkânı bulunuyor. Toplam 6.290 m² kapalı alana kurulu Palazzo Kongre Merkezi, 3’e bölünebilen, 9 m tavan yüksekliği olan sütunsuz balo salonuna, 13 adet toplantı salonuna ve 1.975 m²’lik fuaye alanına sahip.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.