Katar Yaz Festivali başladı

Katar Yaz Festivali, avantajlı teklifler ve yepyeni eğlenceler ile başladı.

20/06/2018 15:54
Katar Yaz Festivali başladı

14 Haziran’da başlayan ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan Katar Yaz Festivali, herkese hitap ediyor. 5. kez düzenlenen ve 2.5 ay sürecek Katar Yaz Festivali, FIFA Dünya Kupası ile aynı zamana rastladığından taraftarlara özel heyecan verici etkinlikler de düzenlenecek.

Festival kapsamında, yaklaşık 50 kadar beş ve dört yıldızlı otel oda fiyatları, brunch, plaj girişi ve spa bakımlarına özel teklifler ve indirimler sunuyor olacak.

Tasarruf edin, alışveriş yapın ve kazanın

Katar Yaz Festivali yeni QSF Summer Pass mobil aplikasyonunu ücretsiz olarak app store dan yüklenebiliyor. Bu uygulamada, özel Yaz teklifleri özelliği bir defaya mahsus QAR 75 ücrete tabi olarak kullanıma açılabilir ve yüzlerce café, restaurant ve eğlence merkezlerinde tasarruf sağlanabilir.

Yine 10 Alışveriş merkezinde yapılacak alışverişlerde 50% ye kadar indirim ve özel promosyonlardan faydalanmak mümkün. Her QAR 200 harcama karşılığında üç farklı çekilişe katılabilir, toplam QAR 1,000,000 değerinde 25 heyecan verici hediyeden biri veya 2018 model Lamborghini Huracan sizin olabilir.

Herkesin yazına renk getirecek

QTA Festival ve Turizm Etkinlikleri Direktörü, Mashal Shahbik, “Katar Yaz Festivali seneler içinde gelişerek aile dostu aktiviteler, eğlenceler, konaklama ve alışveriş imkanları ile herkesin yazına renk getirecek hale geldi. 5. kez düzenlenen festivalde, özellikle spor tutkunlarına hitap edecek ve onlar için futbol turnuvasını daha heyecanlı hale getirecek özel aktiviteler de eklemiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Katar’ı ziyaret eden Dünya Kupası tutkunları heyecanını hiç kaybetmeyecek

Ziyaretçilerin, Kupanın hiçbir dakikasını kaçırmadan izleyebilmeleri için, Hamad Uluslararası Havalimanı’nda, ısı kontrollü Khalifa International Açık Hava Stadyumu ve Ali Bin Hamad Al Attiyah Arena’da, ve Katara Kültür Köyü’nde Spor tutkunlarına özel alanlar oluşturuldu.

Katar Turizm Otoritesi Pazarlama Başkanı, Rashed AlQuerese, “Bu yılki turnuvada, Katar çapında Spor tutkunlarına özel oluşturulan alanlarda pek çok etkinliğe yer vermekten mutluluk duyuyoruz; bu etkili turizm ürünlerini ortaya çıkarmakta sektörler arası işbirliğine güzel bir örnek oluşturmakta. Bu yıl Dünya Kupası ile Katar Yaz Festivali’nin aynı tarihe denk gelmesi, Katar’ın önümüzdeki 2022 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği öncesinde ortak gücümüzü pekiştirmek için bize mükemmel bir fırsat sunuyor" dedi.

Dünyanın ilk Angry Birds World Eğlence Parkı Katar’da açılıyor

Katar’ın en büyük moda, yemek ve eğlence destinasyonu, Doha Festival City’de yeralan 17,000 m2 ye yayılan Angry Birds World Eğlence Parkı, 6,500 m2 lik kapalı alana sahip.

Popüler dijital oyundan ilham alan Park, ziyaretçilere Blast Bomb veya Red Alert gibi pek çok heyecan verici eğlence programları sunuyor. Park’ın etkileyici eğlence programlarından Big Tree, hem çocuk hem de yetişkinler için bilim, müzik ve sanat içeren bir eğitici eğlence.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.