Kartalkaya'da sömestr bereketi...

Bolu Kartalkaya'da sömestr tatili nedeniyle oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaşırken, kayak tutkunları kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı pistlerde kayak ve snowboard yapmanın tadını çıkarıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kartalkaya'da sömestr bereketi...

Köroğlu Dağları'nın zirvesinde Kartalkaya'da bulunan otellerin yüzünü sömestr tatili güldürdü. Kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı Kartalkaya'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Otellerin önünde bulunan alanlarda araç park edecek yer kalmadı. Günübirlik gelen kayak tutkunlarıyla birlikte pistler doldu. Kayak tutkunları yoğunluk nedeniyle telesiyejlerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Zirveye kadar tırmanan tatilciler tepelerden kayak ve snowboard ile hızla kaymanın tadını çıkardı.

 

20 Şubat'a kadar rezervasyonların dolduğunu belirten Grand Kartal Otel İşletme Müdürü Ahmet Demir, “Sömestr tatili boyunca yüzde 100 doluluk oranını yakaladık. Büyük bir yoğunluk var. Kar kalınlığı da 2 metre. Kayak yapmak için her şey müsait. Konuklarımız pistlerde rahatlıkla kayak ve snowboard yapmanın keyfini çıkarıyor” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.