Kapadokya'ya Jet-Set otel geliyor...

Kapadokya bölgesine, Jet-Set müşterisine hitap edecek olan yeni bir tesis geliyor. Doğaya uyumlu ve saygılı Arinna Lodge’un Uçhisar’da inşaatına başlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kapadokya'ya Jet-Set otel geliyor...

Doğaya uyumlu ve saygılı, lüks Arinna Lodge’un, tasarım ve onay süreçleri tamamlanarak, Uçhisar bölgesinde inşaatına başlandı. 4 adet kaya oda, 2 adet dupleks villa tipi oda ve 5 adet suit oda ile toplam 11 oda ve gurme restaurant ile en üst gelir seviyesindeki misafirlere hizmet verecek olan tesis, bulunduğu coğrafyaya saygılı, yerleştiği alanın görsel atmosferinin ve kentsel dokusunun farkında bir proje olarak geliştirildi. Tesis, teması ile birlikte ismini de Anadolu’nun bin tanrılı medeniyeti Hititler’in Güneş Tanrıçası Arinna’dan aldı.

15 Eylül 2013 tarihinde ön açılışını yapacak olan Arinna Lodge'ın resmi açılışı, 1 Nisan 2014'te gerçekleşecek. Projenin oluşum aşamasında dünyanın değişik yerlerindeki benzeri tesisler yerinde incelendi. Mimari tasarım müellifi Atilla Yücel ve Mars-Architects tarafından doğaya uygun, çağdaş ve iddialı bir proje olarak geliştirildi.  Arinna Lodge’un inşaatı yoğun bir şekilde devam ediyor.

Tesis, servis konusunda da kişiye özel alternatifleri, odalarda butler servisi ve yüksek  seviyedeki mekan ve hizmet kalitesi ile bölgede bir ilki gerçekleştirecek. İnşaatında doğaya uyumlu malzemeler kullanılan tesis, elektriğinin bir kısmını kendi üretecek, atıkların geri dönüşümünü sağlayacak ve ısı yalıtımı, ışıklandırma, peyzaj ve su kullanımı konularında tabiata ve doğal verilere uyumlu standartlar uygulayacak.

NeonTours’un Genel Müdürü Koray Yetik, yatırımına devam ettikleri bu tesis ile

birlikte, bölgede daha da farklı bir misafir profiline hitap edileceğini, bölgenin ilerleyen ve yükselen çizgisinin,  Arinna Lodge ile daha da gelişeceğini ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.