Kapadokya’da otel tahliye edildi, ihaleye çıkacak!

Kapadokya Göreme’de faaliyet gösteren ve mülkiyeti Belediyeye ait olan 4 yıldızlı Tourist Oteli, mahkemenin verdiği tahliye kararı ile tahliye edildi.

13/09/2023 12:21
Kapadokya’da otel tahliye edildi, ihaleye çıkacak!

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında faaliyet gösteren ve mülkiyeti Belediyeye ait olan 4 yıldızlı Tourist Oteli, mahkemenin verdiği tahliye kararı nedeniyle tahliye edildi.

Göreme Turist Oteli Yeniden İhaleye Çıkacak

Otelin tahliyesi ile ilgili olarak açıklama yapan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, "Yaklaşık iki hafta önce, mülkiyeti Belediyemize ait olan Turist otelimizin tahliyesi yapılmış olup, kısa süre içerisinde ihaleye çıkartacağız" dedi.

Fib haberde yer alan habere göre, Kapadokya bölgesinin gözde tesislerinden Tourist Otel'in yeniden turizme kazandırılacağını müjdesini veren Başkan Eren, "Bu konuda öncelikle Sayın Valimiz Ali Fidan'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yine desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz İl Başkanım Sayın Adnan Doğu'ya ve çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız ve MHP Nevşehir Milletvekilimiz sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'a şahsım ve kasabamız adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Göreme'de Alaturca retaurantı 65 Bin TL iken 3 Milyon bedelle kiraya veren Başkan Ömer Eren, tahliye kararı alınan Turist Oteli ne kadar bir meblağa kiraya vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.