Kapadokya bölgesine yoğun bir turizm talebi bekliyoruz

2021 sezonunun her anlamda beklentilerinin çok üzerinde gerçekleştiğini belirten İndigo Group Genel Müdürü Tolga Tosun, 2022 sezonuyla ilgili olarak da, "Özellikle Nisan ayı itibariyle Kapadokya bölgesinin yoğun bir turizm talebi ile karşılacağını tahmin ediyoruz" dedi.

12/01/2022 11:18
Kapadokya bölgesine yoğun bir turizm talebi bekliyoruz

İndigo Group Genel Müdürü Tolga Tosun, 2021 sezonuna ilişkin görüşlerini ve 2022 sezonuna dair beklenti ve öngörülerini Turizm Aktüel ile paylaştı.

Tolga Tosun, şöyle dedi: "2021 sezonu her anlamda beklentilerimizin çok üzerinde gerçekleşti. Nisan ayının sonu ile Mayıs ayının ilk haftalarını kapsayan zorunlu kapanma ve bu kapanmanın Haziran sonuna kadar süren olumsuz etkisi haricinde 2021 oldukça olumlu bir sezon olarak geride kaldı. Brezilya ve Çin gibi çok önemli ana pazarlarımızın bu dönemde kapalı olmasına rağmen oldukça iyi sonuçlar elde etmeyi başardık.

2022 sezonu için de olumlu bakışımız devam ediyor

2022 sezonu için de Museum Hotel olarak olumlu bakışımız devam ediyor. Biriken ve geçtiğimiz 2 yılda tam olarak gerçekleşemeyen turizm talebinin bu yıl gerçekleşen talep olarak hayata geçmesi mümkün. Özellikle Nisan ayı itibariyle Kapadokya bölgesinin yoğun bir turizm talebi ile karşılacağını tahmin ediyoruz.

Eğer Kapadokya için son derece önemli pazarlar olan Brezilya, Çin, Hindistan gibi ülkeler ile olan seyahat imkanlarında iyileşmeler yaşanabilirse, beklentilerin de üzerinde sonuçlar elde edebiliriz. Ancak yeni Covid-19 varyant riski ve ülkemizin içerisinde bulunduğu jeopolitik siyasi riskler her zaman akıldan çıkarmamamız gereken önemli faktörler ve bir öngörüde bulunmak ne yazık ki imkansız."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.