Kaçak turlardan bıktık

Kumluca’da kurulu bulunan Rhodopolis Turizm Seyehat Acentası düzenlediği birbirinden farklı turlar ile Kumluca’yı dünyaya taşıyor.

08/10/2019 13:10
Kaçak turlardan bıktık

Halil Öncü / Kumluca

Antalya’da daha çok tarım ile adından söz ettiren Kumluca,turizm aktiviteleri ile de dikkat çekiyor. Bölgede yer alan Rhodopolis Turizm Seyahat Acentası Sahibi Mehmet Dündar yaptığı açıklamada, “Kumlucamız daha çok tarım ile anılmakta. Hatta bölgemiz tarımın başkenti olarak da biliniyor. Akdeniz’in tarihi ve doğal güzellikleri bakımından zengin olması nedeniyle tarım dışında turizm ile de iç içeyiz. 

Yurtiçi Çanakkale, yurt dışı İtalya ilk sırada…

İki binli yıllarda acentamızı kurduk. TÜRSAB üyesi olan acentemiz yurt içi ve yurt dışı turlar ile de hizmet veriyor. Bölgemizden düzenlediğimiz yurtiçi turlar arasında Çanakkale, Bursa ve Edirne turları ile Karadeniz ve Güneydoğu turları önceliğimiz oluyor. Kumlucalı vatandaşlarımız öncelikle yurt içinde bu turları tercih ediyorlar. Yine yurt dışı turlarımıza da ilgi gösteren Kumlucalı vatandaşlarımız İtalya başta olmak üzere, Balkanlar ve sonrasında da Hac Umre turlarını tercih ediyorlar” dedi.

Kumluca’yı dünyaya taşıyor

Kaçak turlar ile mücadele eden TÜRSAB’ın çalışmalarını taktir ettiklerini söyleyen Mehmet Dündar, “Bölgemizde kaçak turlar ile de sıkıntılarımız var. Bu konuda bölgemizde TÜRSAB Belgesi olmadan bu tarz turları yapan ve yapmaya çalışan çeşitli kişiler var. Merdiven altı adı ile tabir edeceğimiz bu turlar hem işlerimizi zorlaştırıyor hem de turu buradan alanları sıkıntıya sokabiliyor. TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanımız Rıza Perçin’in öncülüğünde bu konuda son dönem ciddi çalışmalar yapılıyor. Kendisini destekliyoruz. İnşallah kaçak turların önüne geçilirse işlerimiz daha da güzel olacak” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.