Jolly Tur'un resim yarışması başladı...

Jolly Tur tarafından bu 5.’si düzenlenen ve Türkiye’de 7- 12 yaş arasındaki çocukların katılımına açık olan “Hayalinizdeki Tatil” temalı resim yarışmasında seçilecek resimlerin sahiplerini sürpriz hediyeler bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur'un resim yarışması başladı...

Türk Turizminin öncü kuruluşu Jolly Tur, Türkiye genelinde bu yılda tüm çocukları sanatla buluşturuyor. Jolly Tur, öğrencilerin resim becerisini ortaya çıkarmayı ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyerek hayata geçirdiği yarışmada hediyeleriyle hevesli ve yetenekli küçükleri sevindirmeye devam ediyor. 7-12 yaş çocuk grubu arasından üç kategoride düzenlenecek olan yarışmada her kategori kendi içinde değerlendirilecek.

Çocuklar hayallerindeki tatili resmederek hayallerini süsleyen tatilleri yapma şansına  kavuşacaklar. Yarışmanın birincilerini velisi ile birlikte eğlence diyarı Paris Disneyland’da harika tatil bekliyor. İkincilik kazanan çocuklar ailesiyle Bodrum Club Blue Dreams Otel’de tatil yapma, üçüncülük kazanan çocuklar ise Kapadokya, Pamukkale ya da Kuzey Ege turuna katılma şansını elde edecekler. Yarışmacının dördüncülerini ise MinikA Özel Ödülü bekliyor.
 
Çocuklar, ödüllerini festival havasında düzenlenecek özel bir törenle alacak. Çocukların hayalleri ise 2014 yılında Jolly Tur’un takvim sayfalarını süsleyecek.  Çocukların yaratıcılığını ön planda tutmaya özen gösteren ve çocuklarımıza küçük yaşlarda aşılanan sanat sevgisinin onlar büyüdükçe katlanacağına yürekten inanan Jolly Tur, geleneksel hale getirdiği resim yarışmasını bu yıl daha çok çocukla paylaşabilmeyi hedefliyor. Yarışmaya son katılım tarihi 4 Kasım 2013…

 

Yarışmaya nasıl katılacaksınız?

Çocuklar “Hayalinizdeki Tatil” temalı tek bir resimle yarışmaya katılabilecek. Minik ressamlar hayallerindeki tatilleri kuru boya, sulu boya veya pastel boya ile 35 cm x 50 cm ölçülerindeki resim kâğıdına resmedecekler. Yarışmaya katılan çocukların, resimlerini en geç 4 Kasım 2013 tarihine kadar PK 87  34361 Şişli İstanbul yada Cumhuriyet Cad. No 181 A Harbiye İstanbul adresine göndermeleri gerekiyor.

Yarışma ile ilgili tüm ayrıntılara ve başvuru formuna www.jollytur.com/hayalindekitatil internet adresinden ulaşılabilir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.