Jolly Tur'a ‘’En İyi Seyahat Acentası’’ ödülü...

Gecce.com tarafından dağıtılan 2012 ‘’Gecce Mekan Oscarları’’ ödüllerinde ilk kez bir tur operatörüne de ödül verildi. Jolly Tur, ‘’2012 En İyi Seyahat Acentası’’ seçildi. Ödülü Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur'a ‘’En İyi Seyahat Acentası’’ ödülü...

Gecce.com tarafından düzenlenen 2012 ‘’Gecce Mekan Oscarları’’ ödül töreni önceki akşam yapıldı. Her yıl geleneksel olarak dağıtılan gecce.com ödüllerinde ilk kez bir tur operatörüne de ödül verildi.  Jolly Tur, ‘’2012 En İyi Seyahat Acentası’’ seçildi. Ödülü Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar aldı.

Bu yıl 11.’si düzenlenen ve her yıl ünlü isimleri bir araya getiren, gecce.com’un ödül töreni Swissotel’de gerçekleştirildi. Turizm sektöründe 25 yılını kutlayan Jolly Tur, gecce.com tarafından yılın en iyi tur operatörü seçildi. Ödülü, Türkiye’de 600 satış noktası ve 3500 personelle hizmet veren ve öncelikli hedefi müşteri memnuniyeti olan Jolly Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar aldı.

Gecede bir konuşma yapan Mete Vardar, bu ödülün Jolly Tur’un kuruluşunun 25. yılına denk gelmesinden dolayı duyduğu gururu belirti. Vardar, ödülü tüm Jolly Tur çalışanları ve 25 yıllık süre içerisinde Jolly Tur ile seyahat eden 5 milyonun üzerindeki misafirleri adına aldığını söyledi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.