Jolly ile Beşiktaş'ın 'Tatil Kardeşliği'

Türkiye'nin en büyük turizm şirketleri arasında yer alan Jolly Tur ile iş ortaklığı gerçekleştiren Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi "BeşiktaşTravel"i tanıttı. Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı.

31/12/2019 23:40
Jolly ile Beşiktaş'ın 'Tatil Kardeşliği'

Beşiktaş'ın resmi seyahat sitesi "BeşiktaşTravel" Beşiktaşlı taraftarlara seyahat, konaklama, deplasmanda oynanacak karşılaşmalar öncesinde özel tur hizmetlerinin yanı sıra, Jolly Tur bünyesindeki tüm otellerde de indirimli kişisel tatil seçenekleri sunuyor.

Beşiktaş JK Kulübü Başkanı Fikret Orman; "Beşiktaş JK olarak Jolly Tur ‘la birlikte BeşiktaşTravel adı ile bir seyahat sitesi kurarak markamızı turizm sektöründe de temsil edeceğiz. Bu projeyi Türkiye'nin en önemli turizm şirketlerinden birisi olan Jolly Tur'la gerçekleştirmekten dolayı gurur duyuyoruz. BeşiktaşTravel Beşiktaşlılara pek çok avantajlı imkanlar sağlayacak. Beşiktaş Travel ile taraftarlarımız indirimli tatil imkanı, yurtiçi ve yurtdışı maçlara özel paketler satın alabilecek. Her şeyden önemlisi de taraftarlarımızın BeşiktaşTravel üzerinden satın aldığı her tatil ve maç paketinden kulübümüz de önemli bir gelir elde edecek. Seyahat sitemizin taraftarlarımıza, camiamıza ve iş ortağımız Jolly Tur’a hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ise; ‘’Turizm sektöründe 27 yılı geride bırakan Jolly Tur’un, Türkiye’nin en köklü futbol kulubü ile işbirliğine imza atacak olmasından dolayı gurur duyuyorum. BeşiktaşTravel’ı kurmamızdaki en büyük neden Beşiktaş taraftarlarına deplasman maçlarında otel ve ulaşım konularında yardımcı olup, konforlu bir hizmet sunabilmek . Fakat bu sitede sadece maç turlarını değil kültür turlarından yurtdışına, gemi turlarından Kıbrıs seyahatine uçak biletine kadar her tür seyahat ürününü taraftarlarla buluşturacağız.

Bu online platformdan tur alan taraftarlar da erken rezervasyon olanaklarından yararlanacağı gibi zaman zaman özel kampanyalar dahilindeki fiyat avantajlarıyla tatil yapma imkanına sahip olacak. Sayın Başkanımızın da belirttiği gibi; BeşiktaşTravel üzerinden satın alınan her tatil ve maç turu paketinden kulüp de önemli bir gelir elde edecek. İşbirliğimizin hayırlı olması temenni ediyorum’’ dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.