Jolly'den butik Karadeniz turu

Bu kış Karadeniz’in sizi mest edecek yaylalarında tatilinizi geçirmek istiyorsanız Jolly’nin sizlere benzersiz teklifi “Bir Kış Masalı Butik Karadeniz Turu” olacak.

12/01/2021 20:53
Jolly'den butik Karadeniz turu

İstanbul ve Ankara’dan hareketle uçak ile ulaşımın sağlanacağı bu turun 3 gece doğa ile iç içe otellerde konaklamalı başlangıç fiyatı 1.819TL olarak belirlendi.

Peki, Karadeniz’in tüm güzelliklerini görebileceğiniz bu turda siz gezginleri neler bekliyor?

Trabzon’da sizleri ilk olarak Trabzon Ayasofyası bekliyor. Komnenos Krallığı döneminde İstanbul’daki Ayasofya’ya ithafen yapılan bu mimari harikası yapıyı ve fresklerini tanıdıktan sonra, bölgenin en büyük gümüş atölyesine gidecek ve coşan dere boyunca doğanın görkemli güzelliklerini keşfedeceğiniz Altındere Milli Parkı ve Sümela Manastırını göreceksiniz.

Bir sonraki rotanız ise Sürmene. Sürmene bıçaklarının yapılışına tanıklık edecek; ardından ise Karadeniz’in bir başka markalaşmış ürünü çay bitkisini görmek için çay fabrikasını ziyaret edeceksiniz.

Karadeniz’in tüm güzelliklerini bir arada yaşayacaksınız

Karadeniz’in tüm güzelliklerini bir arada yaşayacağınız bu gezide bir sonraki rotanız ise yaylaların sultanı olarak bilinen Ayder Yaylası… Burada bol oksijenle birlikte anılarınız arasına yeni anılar ekleyeceksiniz.

Karadeniz turunda iken Zilkale’yi görmemek olmaz. Burada kartal yuvasını andıran kaleyi gezip Kaçkarlar’ın eşsiz güzelliğine tanık olacaksınız.

Alpler’in güzelliğini geride bırakan Uzungöl  

Turun devamında ise sizleri, dik yamaçları ve muhteşem orman örtüsü ile Alpler’in güzelliğini geride bırakan Uzungöl bekliyor olacak. Vadinin ortasında bulunan ve yamaçlardan düşen kayaların Haldizen Deresi’nin önünü kapatmasıyla oluşan Uzungöl çevresinde bir gezi sizleri karşılayacak.

“Bir Kış Masalı Butik Karadeniz Turu”nda, sadece yüzde 25 ön ödeme, kalan ödemeyi tura 3 gün kala ödeme imkanı, yüzde 50’ye varan indirim ve kesintisiz iptal garantisi ile yerinizi ayırtarak siz de Karadeniz’in kışın büründüğü tüm güzelliklere tanık olun. Hadi gidelim!


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.