Jolly adalar ülkesi Malta'ya davet ediyor

Yılbaşı dahil alternatif tatil seçenekleriyle fark yaratan Jolly’nin yurt dışı tur fırsatlarından Malta Turu, 2020'yi karşılamak için eşsiz bir alternatif oluşturuyor.

04/12/2019 14:34
Jolly adalar ülkesi Malta'ya davet ediyor

Yılbaşı dahil alternatif tarih seçenekleriyle Jolly’nin yurt dışı tur fırsatlarından Malta Turu’nu kaçırmayın. Avrupa’nın üçüncü büyük kubbesine sahip olan Santa Maria Assunta Kilisesi, eski başkent Mdina, Hükümet Sarayı, Casa Inguanez Malikânesi, Katedral, Kermelit Kilisesi görülecek yerler arasında.

Ardından meşhur Fontanella cafede eşsiz manzara eşliğinde damakta tat bırakan pastaların tadına bakabilir, kahve ve çaylarınzı yudumlarken manzaranın güzelliğinde kaybolabilirsiniz.

Başkent Valetta’nın büyülü dünyasına yolculuk 

Bir sonraki rota olan Başkent Valetta’nın büyülü dünyasına yolculuk edecek ve ülkenin en güzel balıkçı köyü olan Marsaxlokk ile devam edeceksiniz. Marsaxlokk, balık restoranları ve renk renk boyanmış balıkçı tekneleri ile süslü limanı ve adanın renklerini, dokusunu taşıyan güzel evleri ile meşhur, cıvıl cıvıl pazarında organik ürünler bulabileceğiniz Akdeniz köyü.

Gozo Adası’nın yeşilliğe bürünmüş haliyle hayatı durdurabilir, cennet adayı yaşamaya başlayabilirsiniz. T’pino Kilisesi, Victoria Rabat, St. George Bazalikası gezilecek yerler arasında.

1980 yılında Temel Reis filminin çekildiği Popeye’s Village'i ziyaret edebilirsiniz

1980 yılında Temel Reis filminin çekildiği Popeye’s Village ziyaret ederek Temel Reis, Safinaz ve Kaba Sakal’ın şovlarını seyredebilirsiniz.

Alternatif tarih seçenekleriyle Türk Hava Yolları ile katılabileceğiniz bu turda 3 gece ve üzeri oda kahvaltı konaklamalı, rehberlik hizmeti ve çevre gezileri dahil olan Jolly’nin Malta Turları  başlangıç fiyatı  255 euro’dan olarak belirlendi. Üstelik World’e özel peşin fiyatına 6 taksit imkanı mevcut!


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.