Jolly 29 Ekim'de yeryüzü cennetine davet ediyor

Bergama Kralı Attalos’un ‘Bana bir yeryüzü cenneti bulun’ buyruğuyla kurulan ve adını kurucusundan alan Antalya’da bir yaz rüyası yaşamanın tam sırası.

08/10/2019 19:29
Jolly 29 Ekim'de yeryüzü cennetine davet ediyor

Jolly ile birçok ilden uçak ya da otobüsle katılabileceğiniz Antalya ve Olympos Turları için en yakın tatil olan 29 Ekim tatilini değerlendirebilirsiniz. 3 gece ve üzeri konaklama yapabileceğiniz bu turun başlangıç fiyatı ise 729 TL olarak belirlendi.

Antalya’da sizleri ilk olarak Aspendos karşılayacak. Ardından ise dilerseniz bir tabiat harikası olan Köprülü Kanyon’da rafting heyecanını tadabilirsiniz. Köprü Çay’ın buz gibi sularında gerçekleştirebileceğiniz adrenalin dolu raftingin ardından ise sizleri Düden Şelalesi bekliyor olacak.

Turun ikinci rotası ise Adrasan olacak

Turun ikinci rotası ise muhteşem doğası ve bakir güzelliği ile meşhur Adrasan olacak. Adrasan’ı takiben korsan şehri Phaselis ve dünyaca ünlü ağaç evleriyle meşhur Olympos sizlere ev sahipliği yapacak.

Antalya’daki bir diğer rotanız ise Cumhuriyet Meydanı. Burada Ulusa Yükseliş Anıtı, Antalya Saat Kulesi, Yivli Minare gibi şehrin en önemli simgelerinin hikâyelerini dinleme fırsatı bulacaksınız.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.