Jet2 İspanya'ya 3.3 milyon turist taşıyacak

Jet2 Havayolları bu yaz İngiltere’nin dokuz havaalanından on üç İspanyol havaalanına haftalık 630 uçuş yapacak. Gidiş-geliş 6,6 milyon koltuk planlayan şirket İspanya’ya 3,3 milyon İngiliz turisti taşımayı planladı.

02/07/2022 12:24
Jet2 İspanya'ya 3.3 milyon turist taşıyacak

Jet2 Havayolları bu yaz İngiltere’nin dokuz havaalanından on üç İspanyol havaalanına haftalık 630 uçuş yapacak. Gidiş-geliş 6,6 milyon koltuk planlayan şirket İspanya’ya 3,3 milyon İngiliz turisti taşımayı planladı. Veriler, Covid öncesine göre yüzde 4 artışa denk geliyor.

Jet2’nun 2022 İspanya uçuşları

İngiltere ve uluslararası havayolu sektörünün en canlı şirketlerinden Jet2, Bristol Leeds-Bradford, Manchester, Newcastle, Birmingham, Londra-Stansted, East Midlands, Belfast, Edinburgh ve Glasgow’dan 13 İspanyol havaalanına uçacak: Alicante, Almería, Barselona, Gran Canaria, Fuerteventura, Ibiza, Girona, Lanzarote, Malaga, Menorca, Palma, Reus ve Tenerife Güney.

Jet2.com ve Jet2holidays CEO’su Steve Heapy, son aylarda yaşanan sorunlara rağmen hiçbir uçuşu iptal etmediklerini söyledi. Grubun şirketleri bu yaz, İspanya’da pilotlar, mürettebat ve yer operasyonları gibi farklı görevlerde bin beş yüz kişiyi istihdam edecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.