Jet2'dan Yunanistan'a rekor sayıda uçuş 

İngiliz hava yolu şirketi Jet2 ve tur operatörü Jet2 Holidays, 2024 için rekor düzeyde bir Yunanistan tatil ve uçuş programı hazırladıklarını duyurdu.

30/01/2024 22:31
Jet2'dan Yunanistan'a rekor sayıda uçuş 

İngiliz hava yolu şirketi Jet2 ve tur operatörü Jet2 Holidays, 2024 için rekor düzeyde bir Yunanistan tatil ve uçuş programı hazırladıklarını duyurdu. Bu genişletilmiş kapasitenin yanı sıra, Yunanistan Ulusal Turizm Ofisi (GNTO) ile yapılan kapsamlı bir pazarlama kampanyası, tatilcileri cezbetmek ve uçak seferlerini ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Jet2 ve Jet2 Holidays, İngiliz tatilcilerin 11 farklı İngiltere havalimanından Yunanistan'ın 20 çeşitli destinasyonuna seyahat edebilecekleri bir program sunacak. Airporthaber'in aktardığına göre, Liverpool'dan Korfu, Kandiye, Kos, Rodos, Zante; Birmingham'dan Midilli ve Newcastle'dan Hanya gibi yeni rotalar, bu genişletilmiş tatil seçenekleri arasında bulunuyor.

2024'te Yunanistan kapasitesini yüzde 12 artıracak

2024'te Yunanistan kapasitesini yüzde 12 artırarak toplamda 1,5 milyonu aşan bir sayıya çıkaran Jet2 ve Jet2 Holidays, yoğun dönemlerde Yunanistan'a haftada 320'ye kadar uçuş gerçekleştirecek. Ayrıca, mart ve nisan aylarında Girit, Korfu, Midilli, Rodos ve Santorini destinasyonlarındaki kapasitelerini artırmaya yönelik bir plan dahilinde hareket ediyorlar. Bu süre zarfında 200'den fazla yeni oteli de programlarına eklediler.

Jet2 ve Jet2 Holidays, GNTO ile birlikte başlattıkları çok kanallı pazarlama kampanyası ile tatilcilere özel avantajlar sunmayı amaçlıyor. Genişletilmiş uçak seferleriyle Yunanistan'a olan seyahat talebini artırmayı ve tatilcilerin konforlu bir şekilde destinasyonları keşfetmelerini sağlamayı hedefliyorlar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.