İzmit Wes Hotel satılıyor

İzmit’in en bilinen otellerinden biri olan Wes Hotel, satışa çıkarıldı. Kozluk Mahallesi’nde bulunan 4 yıldızlı otel için 400 Milyon Lira isteniyor.

02/11/2025 23:21
İzmit Wes Hotel satılıyor

Kocaeli’nin turizm alanında simge yapılarından biri haline gelen Wes Hotel, 2008 yılında hizmete girdi. Şehrin merkezinde, Kozluk Mahallesi’nde konumlanan otel, uzun yıllar boyunca hem yerli hem yabancı konukları ağırladı.

69 ODA VE 85 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP

Toplamda 69 oda ve 85 yataktan oluşan 4 yıldızlı otel, 5 katlı modern bir binada hizmet veriyor. 27 odası deniz manzaralı, 42 odası ise kara manzaralı olan Wes Hotel’de, 2022 yılında kapsamlı restorasyon çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca otelde özel etkinlikler, davetler ve iş toplantıları için sözleşmeli firma hizmetleri de veriliyor.

400 MİLYON LİRAYA ALICI BEKLİYOR

Emlak ofisi tarafından satış ilanı verilen Weshotel, 400 Milyon TL (yaklaşık 10 Milyon Dolar) bedelle alıcı bekliyor. Otel, tarihi yapılar, sahil, tren garı ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde bulunuyor. 3 bin 370 metrekare kapalı ve 115 metrekare açık alana sahip bina, konumu itibariyle yatırımcıların ilgisini çekiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.