İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nde Turizm Eğitimi

Türk turizm eğitimine farklı bir bakış açısı getiren İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yükseklisans başvuruları 10 Eylül tarihinde tamamlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nde Turizm Eğitimi


Çağdaş yönetim anlayışı ile stratejik karar vermek isteyen yönetici ve yönetici adaylarını davet eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Yükseklisans başvurularında sona yaklaşılıyor.

 

Türkiye’de ilk defa Turizm Fakültesi bünyesinde İngilizce Turizm İşletmeciliği yükseklisans dersleri verileceğini ifade eden Turizm Fakültesi Dekanı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Vekili Prof.Dr.Cengiz Demir, programa yoğun ilginin devam ettiğini ve öğrencilerin bu ilginin karşılığını fazlasıyla alacaklarını belirtti. Ayrıca tezli Türkçe turizm işletmeciliği programı ve tezsiz turizm işletmeciliği programlarına da gösterilen ilgilinin kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekleyen Prof. Demir, 2012-2013 öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptıklarını ve yakalanan bu ivmenin İzmir ve bölgesi için büyük bir fırsatı beraberinde getirdiğini açıkladı. Sektörün ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran, dünyanın önde gelen akademisyenleri ile uluslararası arenada başarı bekleyenleri İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne davet ettiklerinin altını çizen Prof. Demir, kış döneminde açılacak İngilizce turizm işletmeciliği doktora programı ile Türkiye’de büyük bir açığı kapatıp turizm eğitiminde öncü bir rol üstleneceklerini belirtti.

 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yükseklisans başvuruları için detaylar

http://turizm.ikc.edu.tr/duyuru/detay/492/Turizm-Isletmeciligi-Anabilim-Dalina-Yuksek-Lisans-Ogrencileri-Alinacaktir  adresinde.

 

Son başvuru tarihi ise 10 Eylül 2012.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.