İZGAD, 2012 rotasını çizdi...

Tüm Aşçılar Federasyonu'na bağlı İzmir Gastronomi Derneği (İZGAD) çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İZGAD, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdulaziz Ediz'i makamlarında ziyaret etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İZGAD, 2012 rotasını çizdi...

İZGAD İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret ederek derneğin üniformasını hediye etti. Ziyaret sırasında Cahit Kıraç'tan İzmir ve Ege mutfak kültürünü  yurtiçi ve yurtdışında tanıtmak için destek istedi ve projelerini iletti.

İZGAD'ın İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdulaziz Ediz ile yapılan görüşmelerde ise, dernek olarak  Ege Mutfağı'nı çeşitli turizm fuarlarında tanıtmak istediği dile getirildi. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan İstanbul Gastronomi Festivali'ne kalabalık bir ekiple katılacağımızı iletip destek istedik ve müdürümüzden tam destek sözü aldık.

Başkan Aydın ŞENOL sözlerine şöyle devam etti: "İzmir Ekonomi Üniversitesi ile başlatmış olduğumuz ortak etkinlikler kapsamında daha önce yapmış olduğumuz ön görüşmenin ardından yeni bir görüşme ile 10. İstanbul Gastronomi Festivaline ortak katılım kararı alınmıştır, ayrıca 2012  de ortak yapılacak faaliyetler için gastronomi bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Nilgün Gürkaynak, öğretim görevlileri, Berrin Korkmaz, Gabriel Spazio ve Alexia Yenel ile ocak ayında  görüşmelere devam edilecek ve Ege yemeklerinin tanıtımı üzerine çalışmalara ağırlık verilecektir. ‘’

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.