ITB Berlin yeni turizm fuarı düzenleyecek

Dünya’nın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin ve Berlin Seyahat Festivali, “Seyahat etmeyi seviyoruz” söylemiyle, 16-18 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında Arena Berlin’de gerçekleştirilecek. Özel önlemler alınarak düzenlenecek buluşma kapsamında profesyonel ziyaretçiler ve halk için 3 günlük yüz yüze ve sanal etkinlik programları yer alacak.

26/06/2020 22:52
ITB Berlin yeni turizm fuarı düzenleyecek

Turizm endüstrisinin son birkaç aydır büyük zorluklarla karşılaştığını belirten ITB Berlin Halkla İlişkiler Müdürü Julia Sonnemann, seyahat etme arzusunun insanları “yeni normal” olarak adlandırılan durumda birbirine bağlayacağını söyledi. Turizmin her zaman “insanların işi” olduğunu anlatan Sonnemann, “Şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şey, sektörü canlandırmak, yeni ve yeniden ilişkiler kurmak için fiziksel bir platform oluşturmak” dedi.

Berlin Seyahat Festivali’nin kurucu ortağı ve genel müdürü Bernd Neff, “Şu anda, seyahatin tam olarak nasıl değişeceği sadece tahmin edebileceğimiz bir şey” görüşünü dile getirdi. Neff, “Bu, öncelikler, güvenlik ihtiyaçları, sürdürülebilirlik ve diğer hususlar açısından çeşitli senaryolara erken bakmayı ve yenilikçi stratejiler üzerinde birlikte çalışmayı daha da önemli hale getiriyor” diye konuştu. 

ITB Berlin ve Berlin Seyahat Festivali’nin güçlerini birleştirdiği ve Arena Berlin’de 16-18 Ekim tarihleri arasında turizm endüstrisine krizden hep birlikte çıkmanın yollarını göstermek için eşsiz bir platform düzenleneceği belirtildi. Üç günlük etkinlik, tüm oyuncuları – turizm uzmanlarını, otelciler, restorancılar, gezginler ve içerik oluşturucuların yanı sıra Instagrammers ve blogcuları bir araya getireceği dile getirildi.

Üç günlük etkinlik, tüm oyuncuları – turizm uzmanları, otelciler, restorancılar, gezginler ve içerik oluşturucuların yanı sıra Instagrammers ve blogcularla bir araya gelecek. Etkinlik, eşi benzeri görülmemiş bir aradan sonra seyahatin nasıl görünebileceğine ilişkin açık ve yapıcı bir tartışma ortamı sağlayacak.

Etkinlik gündeminde sergiler, çeşitli ağ çalışmaları, sunumlar ve tartışma panelleri yer alıyor. 16 Ekim 2020 Cuma günü ITB Berlin’in odak noktası profesyonel ziyaretçilerine yönelik kendi program formatlarında olacak. 17 ve 18 Ekim 2020 günlerinde Berlin Seyahat Festivali’nin programı ağırlıklı olarak tüketicilere ve gezginlere ayrılacak.

Messe Berlin GmbH Seyahat ve Lojistik Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Martin Buck, “Yetkililerle yakın temas halindeyiz, gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve hijyen kuralları ve güvenlik önlemleri için kapsamlı bir konsept üzerinde çalışıyoruz” dedi. Buck, “Yakın gelecekte web sitemizdeki özel önlemlerimiz hakkında bilgi vereceğiz” diye ekledi.

Bu yıl 04 – 08 Mart 2020 tarihleri arasında 54. kez düzenlenmesi planlanan ITB Berlin, koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle iptal edilmişti.

Etkinlikle ilgili bilgi için:www.welovetravel.berlin


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.