ITB Berlin 2024’ün ev sahibi ülkesi açıklandı

Turizm sektörünün en büyük organizasyonu olan ITB Berlin’in bu yıl yapılacak fuarının ev sahibi ülkesi açıklandı. ITB Berlin 2024’ün ev sahibi Orta Doğu ülkesi Umman oldu.

02/01/2024 12:25
ITB Berlin 2024’ün ev sahibi ülkesi açıklandı

Umman Miras ve Turizm Bakanlığı ve ITB Berlin, Umman Sultanlığı’nın 2024’te ITB Berlin’in ev sahibi olacağını resmi olarak duyurdu. Umman Sultanlığı Miras ve Turizm Bakanı Salim Al Mahrouqi, “ITB Berlin, Umman’ın büyüyen turizm endüstrisinde sağlayabileceği birçok teklifin çeşitliliğini sergilemek için güçlü bir platformdur” açıklamasında bulundu.

Messe Berlin Kıdemli başkan yardımcısı David Ruetz ise, konuya ilişkin açıklamasında, “Umman, ITB Berlin’de uzun yıllardır güçlü bir şekilde temsil ediliyor ve bu seyahat destinasyonunun sunduğu turistik cazibe merkezlerinden ve çeşitlilikten çok etkilendik. ITB Berlin 2024 için bu kadar çekici bir ortak bulduğumuz için mutluyuz” dedi.

ITB Berlin 2024 fuarı 5-7 Mart tarihleri arasında Berlin’de gerçekleştirilecek. AirTürkHaber'in aktardığına göre, fuarın 2023 yılındaki ev sahibi ülkesi ise Gürcistan olmuş ve Gürcistan dev bir standla ülkesinin turizm olanaklarını tüm dünyaya duyurmuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.