İstanbul'un ünlü oteli icradan satılıyor

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı oteli Les Ottomans'ı, eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi, alacaklı banka 440 Milyon TL bedelle otelin icradan satışını talep etti.  

06/07/2020 12:48
İstanbul'un ünlü oteli icradan satılıyor

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Ünal Aysal'ın oteli Les Ottomans'ın 440 Milyon TL'ye icradan satışa çıkarılmasını kaleme aldı.

Cankurt'un 'Oteli icradan satışa çıkacak' başlıklı yazısı şöyle:

"Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı oteli Les Ottomans'ı; kredi alabilmesi için işleri kötü giden eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti.

Ancak işler, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal için iyi gitmedi ve alacaklı banka 440 Milyon Lira muhammen bedelle otelin icradan satışını istedi. Satışa kısa bir süre kala Ünal Aysal, Aralık ayında konkordato istemiş, otel yönetimine kayyum atanmıştı. Ahu Aysal da, 2006 yılından beri yaşadığı evinden taşınmak zorunda kalmıştı.

55 MİLYON DOLAR HARCAMIŞTI

Ancak öğrendim ki, konkordato ilan etmek de Ünal Aysal'ı kurtaramamış. Aralık ayından bu yana otelin defterlerini inceleyen yetkililer, otelin kazancının borçlarını karşılayamayacağına karar vermiş. Bu yüzden, Ahu Aysal'ın 2006 yılında 55 Milyon Dolar harcayarak açtığı Hotel Les Ottomans icradan satılacak."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.