İstanbul’un lüks segment otelleri Kazakistan’da tanıtıldı

Leisure Business Travel (LBT SERVICE) tarafından düzenlenen ‘The İstanbul Workshop Almaty 2023’ Kazakistan’ın Almaty şehrinde gerçekleşti. 22 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen Workshop'ta yaklaşık 150 seyahat acentesinin yetkilileri İstanbullu otelcilerle bir araya geldiler.

30/11/2023 18:48
İstanbul’un lüks segment otelleri Kazakistan’da tanıtıldı

İstanbul’un önde gelen otellerinin hazır bulunduğu, ‘The İstanbul Workshop Almaty 2023’ organizasyonu Kazakistan’ın Almaty şehrinde bulunan Rixos Almaty Hotel’de gerçekleşti. 22 Kasım Çarşamba günü, Leisure Business Travel (LBT Service) tarafından düzenlenen İstanbul temalı Workshop'a, bölgenin en seçkin 150 seyahat acentasının temsilcileri ile İstanbul’dan katılan otelciler ile bir araya geldi.

‘The İstanbul Workshop Almaty 2023’ organizasyonuna katılan oteller ise, Çırağan Palace Kempinski Hotel, Fairmont Quasar Istanbul, Four Sesasons Hotel Bosphorus, Four Sesasons Hotel Sultanahmet, Hagia Sofia Mansions İstanbul-Curio Collection By Hilton, Levni Hotels İstanbul, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul, Six Senses Kocataş Mansions İstanbul, Swissotel The Bosphorus, Address Istanbul, Crowne Plaza Istanbul - Florya Hotel, CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul, Hilton Istanbul Maslak, Radisson Collection Hotel Vadistanbul, Sanasaryan Han A Luxury Collection Hotel Istanbul, The Marmara Taksim ve The Ritz-Carlton, Istanbul.

İstanbul, lüks turizmde dünyada önde gelen destinasyonlarının başında

Leisure Business Travel (LBT SERVICE) Yönetim Kurulu Başkanı İlimdar Rıza yaptığı konuşmada, “çok büyük heyecan ve gururla sizinle İstanbul destinasyonunun tanıtımı konusunda etkili bir platforma dönüşen ve geleneksel bir organizasyona dönüşeceğini umduğumuz, ‘The İstanbul Workshop’la karşınızdayız. Bu sene 3’ücüsünü gerçekleştirdiğimiz, ‘The Istanbul Workshop Almaty’ organizasyonuna İstanbul’un en önemli lüks segmentte hizmet veren değerli otelleri katıldı.

Şu bir gerçektir ki zengin tarihi, gastronomi çeşitliliği, büyük megapolis dinamiği ile Doğu ve Batı kültürünün en muazzam harmanlandığı kent olan İstanbul, lüks tatil konusunda dünyada önde gelen destinasyonlarının başında geliyor.

 

İstanbul bizim için her zaman, en önem verdiğimiz, en değerli destinasyon olmuştur. 12 ay boyunca gerek özel seyahat, kurumsal ve özel kutlamalar, gerekse uluslararası düzeyde kongre ve organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitesine ve olanaklara sahip olan İstanbul destinasyonu, turizm sahasında faaliyet gösteren şirket ve kişilerin tabiri caizse vitrin ürünü olarak portföyünde bulunması gerekir.

Katılımcı otel sayısını sınırlı tuttuk

Bu organizasyonun en farklı yönü, standart alışagelmiş B2B workshop formatın dışında, daha efektif ve production’a yönelik formatının olmasıdır. Öncelikle, bu organizasyona sadece İstanbul otelleri katılım sağlıyor. İkinci olarak, katılımcı otel sayısı tarafımızdan sınırlı tutuldu.

Üçüncüsü de, workshop’a davetli olan ziyaretçi partner acenteler, tarafımızdan büyük titizlikle seçildi ve İstanbul destinasyonuna belli production’u ve potansiyelli olanlar davet edildi.

Amaç kalabalık değil, doğru katılımcı

Amacımız, çok kalabalık katılımlı ve aşırı kalabalık ziyaretçisi olan organizasyon yerine, o pazara uygun doğru katılımcı otel ile İstanbul destinasyonuna aktif çalışan, öneren veya potansiyeli yüksek olan partner acentelerimizi buluşturmak” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.