İstanbul’un lüks otelleri Kazakistan’da tanıtılacak

Leisure Business Travel (LBT SERVICE) tarafından düzenlenecek olan geleneksel ‘The İstanbul Workshop Almaty’ Kazakistan’ın Almati şehrinde 22 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. ‘The İstanbul Workshop Almaty’ Workshop'ta yaklaşık 120 seyahat acentesinin yetkilileri İstunbullu otelcilerle bir araya gelecek.

12/09/2023 15:45
İstanbul’un lüks otelleri Kazakistan’da tanıtılacak

İstanbul’un önde gelen otellerinin hazır bulunacağı, geleneksel ‘The İstanbul Workshop Almaty’ organizasyonu etkinliği Kazakistan’ın Almati şehrinde bulunan Rixos Almati Hotel’de gerçekleşecek. 22 Kasım Çarşamba günü, Leisure Business Travel (LBT Service) tarafından düzenlenecek İstanbul temalı Workshop'a, bölgenin en seçkin 120 seyahat acentasının temsilcileri ile İstanbul’dan katılan otelcileri bir araya getirecek.

Leisure Business Travel (LBT SERVICE) Yönetim Kurulu Başkanı İlimdar Rıza yaptığı açıklamada, ‘The İstanbul Workshop Almaty’ Workshop etkinliğimizde İstanbul’daki otelcilerle Kazakistan’daki turizm sektörünü bir araya getirip tanıtacağız. Geleneksel olarak her yıl yaptığımız etkinliğimize, İstanbul’dan lüks segmentteki oteller katılacak.

İstanbul bizim için çok önemli, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz ‘The İstanbul Workshop Almaty’ Workshop'ta çok güzel sonuçlar aldık. Bu yıl da daha iyi sonuçlar alacağımızdan eminiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.