İstanbul Turizm Derneği üyeleri Oligark’ta buluştu

“Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliğe, Türkiye’nin en prestijli ve marka otelleriyle birlikte, İstanbul turizmine hizmet eden seçkin sektör temsilcileri katıldı.

18/09/2020 20:10
İstanbul Turizm Derneği üyeleri Oligark’ta buluştu

İstanbul Turizm Derneği Başkanı ve aynı zamanda Zorlu Holding Turizm koordinatörü Yalçın Aydın, misafirlere hitaben yaptığı konuşmada, öncelikle İstanbul Oligark işletmecisi Zeynel Kılıç’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

İstanbul’da dernek olarak 16 milyona hizmet verdiklerini belirten Aydın, İstanbul Turizm Derneği bünyesinde sadece otelcilerin değil, seyahat acentesi, restoran işletmecileri, yatçılık firmaları, taşımacılık hizmetleri, eğlence mekânları gibi birçok sektörel müessese temsilcisinin üye olarak yer aldığını ifade etti. Yalçın Aydın, İstanbul’a sürekli daha fazla hizmet etme misyonu içerisinde olduklarının da altını çizdi.

İstanbul Turizm Derneği Başkanı Yalçın Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"İstanbul zaten dünya çapında bir marka. Dünyada en çok seyahat edilen 6'ncı büyükşehir olma vasfını taşıyor. Maalesef hâlihazırdaki pandemiden İstanbul da nasibini aldı. Ancak İstanbul yıllardır edindiği marka değeri ve uluslararası sektördeki tecrübesiyle yine en kısa zamanda toparlanarak, tüm endüstri camiasının da desteğiyle, dünyanın en çok tercih edilen ilk 3 destinasyonundan biri olma hedefine aday olacaktır.

Bu etkinliğe ev sahipliği yapan Oligark İstanbul İşletmecisi Zeynel Kılıç da, İstanbul Turizm Derneği’ni mekânlarında ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, İstanbul’un en gözde otellerinin Yönetim Kurulu Başkanlarını, turizm sektörünün öncü ve vizyoner paydaşlarını mekânlarında misafir etmekten dolayı ayrıca mutlu olduklarını vurguladı. Sektörün moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ifade eden Kılıç, kendilerinin de naçizane bir katkıda bulunarak her daim destekçi olmaya hazır bulunduklarını belirtti.

Oligark İstanbul, kentin dünya çapında bir cazibe merkezi olmasına büyük katkıda bulundu

Bugünkü “Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliğini organize eden ISTTA Yönetim Kurulu Üyesi, Uluslararası Ekoturizm Derneği ile Uluslararası Düğün Organizatörleri Derneği'nin Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanı ve TravelShop Turkey seyahat acentesinin kurucusu ve yöneticisi Murtaza Kalender konuşmasında öncelikle Oligark İstanbul’un sahibi Zeynel Kılıç’a teşekkür etti.

İstanbul’da Oligark gibi klas bir mekânın bulunmasından ötürü mutluluğunu dile getirdi. Oligark İstanbul gerek marka değeri, gerekse şıklığıyla İstanbul’un dünya çapında bir cazibe merkezi olmasına büyük katkıda bulunduğunun altını çizen Kalender, İSTTA gibi önemli bir derneğinin seçkin temsilcilerini ve davetlilerini burada misafir etmekten ötürü çok keyifli olduğunu söyledi.

İSTTA olarak büyük hedeflerimiz var 

Yönetimimizde bulunan Raffles Hotel, Swissotel, Pullman, Legacy Ottoman, WOW Hotels, Shaza Hotels gibi otellerin yönetim kurulu başkanları ve idarecileriyle birlikte çalışarak istanbul’a hizmet etmekten büyük keyif aldığımı, ayrıca Başkanımız Yalçın Aydın’ın bana bu görevi vermesinden duyduğum onuru ifade etmek isterim diyen Murtaza Kalender, İSTTA olarak büyük hedeflerinin olduğunu, Pandemi vesilesiyle yavaşlayıp durma noktasına gelen sektörün tekrar ivme kazanacağına olan inancını belirti.

Davete, İstanbul’un 100 civarı seçkin turizm profesyoneliyle, STK temsilcileri katıldılar. Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinlikte, elbette pandemi kısıtlamalarına da dikkat edilerek tüm dünyaya etkinliklerin kurallar dâhilinde gerçekleşebileceği mesajını verdiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.