İstanbul Otelciler Platformu, INTHA ismi ile devam kararı aldı

Bünyesinde pek çok otel yöneticisi ve yatırımcısını barındıran İstanbul Otelciler Platformu (İSTOTEP) dernekleşmeye giderek Uluslararası Otelciler Derneği (INTHA) adını aldı.

19/09/2018 15:37
İstanbul Otelciler Platformu, INTHA ismi ile devam kararı aldı

Otel yöneticiliğinin global alanda değerini arttırma, mesleki dayanışma ve sosyal sorumluluk projeleri oluşturma amacıyla kurulan dernekte yer alan Barış Türer, İlker Karadağ, Mert Bankacı, Cantekin Temizer, Onur Demiralay, Kenan Özkan ve Kerem Can Manda isimleri derneğin kurucu üyeleri ve ilk yönetim kurulu olarak INTHA kayıtlarına girmiş oldu.

27 Mayıs 2015’te temelleri oluşturulan İstanbul Otelciler Platformu (İSTOTEP) gün be gün büyüyerek bir çok otel yöneticisini ve yatırımcısını bünyesine kattığı gibi fayda üretmeye de devam etti. Geçen süre de düzenli olarak her hafta yönetim kurulu toplantısı ve platform üyeleri için her ay en az bir organizasyon düzenleyen İSTOTEP, bir çok kamu kurum ve kuruluşlarının yanısıra sivil toplum kuruluşları ile de bilgi alışverişi yapıyordu.

Ağustos 2018 itibariyle Uluslararası Otelciler Derneği (INTHA) adıyla yoluna devam edeceğini açıklayan Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Cantekin Temizer, oluşumun önümüzdeki süreçte öncelikli olarak ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti ve sonrasında ise yakın ilişkiler içerisinde olduğumuz komşu ülkelerde adım adım Türk ve yabancı otel yöneticisi dostlarımızı, otel yatırımcılarını ve yine diğer sivil toplum kuruluşlarını ağırlamayı onlara destek olmayı amaç edindiklerini belirtti.

INTHA yönetimi, hedeflerine ulaşmak için, en önemli desteğin geçen 3 senelik süreçte olduğu gibi yine bundan böyle de meslektaşlarından geleceğine inandıklarını ifade ettiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.