İstanbul Marriott Hotel Asia'da, 2012'ye merhaba...

Anadolu yakasının ilk uluslararası beş yıldızlı oteli İstanbul Marriott Hotel Asia, 2012 yılına sevdikleriyle birlikte, Balkan ezgilerinin yorumcusu Buzuki Orhan ve Ekibi'nin canlı performansıyla, akşam yemeği eşliğinde güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin adresi olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Marriott Hotel Asia'da, 2012'ye merhaba...

Yeni yılı Anadolu yakasında karşılamayı planlayanları, çağdaş Türk ve Dünya mutfağının  birbirinden eşsiz lezzetlerini tadacakları, Rumca ve Türkçe şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenecekleri bir yılbaşı gecesi bekliyor. (Yılbaşı eğlencesi kişi başı 349 TL.)

Mum ışığında özenle hazırlanmış muhteşem bir yılbaşı yemeği ve eğlencenin ardından geceyi beş yıldız konforunda tamamlayacağınız ve 2012 yılının ilk sabahına Marriott Hotel Asia' da merhaba diyebileceğiniz deluxe odada, iki kişilik brunch keyfi dahil konaklama fiyatı 349 Euro.

Yeni yıla kral dairesinde Marmara Denizi ve Prenses adaları manzarası karşısında krallara layık  bir  konaklama keyfi ise KDV hariç 1100 Euro. Konaklama keyfi dahilinde  misafirler gün içinde Executive Lounge' dan, Palestra Fitness' dan, kapalı havuz, buhar banyosu ve saunadan ücretsiz olarak faydalanılabilecek. Ayrıca misafirlerin istekleri doğrultusunda yılbaşı gecesine özel misafirlere her konuda yardımcı olmak üzere  “Red Coat” servisi (servis görevlileri)  hizmet verecektir.

 

  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.