İstanbul kadeh kaldırıyor

İstanbul, Doluca’nın bu yıl 7’incisini düzenlediği “ İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinliğine hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul kadeh kaldırıyor
Türkiye’nin gelenekselleşen ilk şarap festivali olma özelliğine sahip etkinlik, bu yıl 3- 14 Ekim tarihleri arasında ve birbirinden seçkin 14 farklı restaurant’ta gerçekleştirilecek. Doluca’nın Türk ve Dünya şarapları arasından özenle seçtiği 79 farklı lezzet; etkinlik boyunca şişe açtırma zorunluluğu olmadan kadehte sipariş edilebilecek.

 Türk şarapçılığının lider markası Doluca, 2006 yılından bu yana gerçekleştirdiği“İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinliğininyedincisinde şarapseverlere şişe açtırma zorunluluğu olmadan79farklı lezzeti kadehte tadabilme fırsatı sunuyor. İstanbul’un seçkin restoranlarında, şarap tutkunlarının istedikleri tüm şarapları kadehte sipariş edebildiği “İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinliği bu yıl 3- 14 Ekim tarihleri arasında Anjelique, Ca’d’oro , Da Mario, Frankie, Gina, GiGi, İstanbul Modern, La Brise, Mikla,Sunset, Şans, Topaz, Vogue ve X Restoran olmak üzere toplam 14 farklırestaurant’ta gerçekleştirilecek.

Her yıl hasadının en iyi üzümleri seçilerek harmanlanan, özel bir kupaj ile sınırlı sayıda üretilen Signium’un 2010 rekoltesi  de ilk kez  “İstanbul Kadeh Kaldırıyor” da şarapseverlerin beğenisine sunulacak. En özel tatlarının boy gösterdiği etkinlikte; Signium’un yanısıra bu yıl ilk defa tadılacak bir diğer şarap ise Cabernet Sauvignon üzümünün lezzetiyle taçlanan“Alçıtepe Kirte”.“Signium 2010” ve“Alçıtepe Kirte”’nin  tatlandıracağı 7. “İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinliğine tüm şarap tutkunları davetli.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.