İstanbul İllüzyon Müzesi'nde illüzyonlar gerçek oluyor

Dünya’da büyük ilgi gören ve açıldığı her yerde şehrin öncü markalarından biri haline gelen Museum of Illusions İstanbul–İstanbul İllüzyon Müzesi, Avrupa’nın en büyük metropolü İstanbul’a değer katmaya farklı projeleri ile devam ediyor.

21/01/2020 11:13
İstanbul İllüzyon Müzesi'nde illüzyonlar gerçek oluyor

Museum of Illusion İstanbul’da özel illüzyon performanslar ve illüzyonlar nasıl yapılıyor merak edenler için atölyeler başlıyor.

Her Cuma Akşamı İllüzyon Show’lar

Şehrin stresinden uzaklaşıp eğlenceli ve sihirli dünyanın kapılarını aralamak isteyenler için Cuma akşamları gerçekleşecek olan illüzyon performanslar deneyimli isimler tarafından sergilenecek.

Balkan İllüzyon Festivalinde ‘’Comedi Magic’’ dalında birincilik sahibi olan Kerem Eser, Burak Ünlüer, İlkay Tercan ve Nedim Güzel zihnimizle oynayacak, bildiklerimizi unutturacak illüzyon ve mentalizm performansları ile Türkiye’nin ilk ve tek İllüzyon Müzesi, Museum of Illusion İstanbul’da misafirlerini bekliyor.

İllüzyon Okulu Hafta Sonları Çocukları Bekliyor

İstanbul İllüzyon Müzesi’nin etkinlik alanında hafta sonları gerçekleşecek olan İllüzyon Okulu’nu, Türkiye’nin yetenekli iki ismi Kıvanç&Burak gerçekleştirecek. Gerçeklerin ötesinde, eğlenceli ve sihirli dünyanın meraklısı çocuklarımızın ilgi duyacağı bu bu atölye 4-12 yaş arası için özel yapılacak.

Çocukların kendilerine hediye edilecek, sihir dolu bir kutu eşliğinde sihirbazlık numaraları öğrenecekleri bu eğitim sonunda, her çocuk kendi kutusunu evine götürebilecek ve illüzyonlarla eğlenmeye devam edebilecek. Biletix’te müze gezisi ve atölye biletlerini tek bir paket olarak satın alabilir ve ara tatilde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.