İstanbul'da 3 çocuk otelden televizyon çaldı

İstanbul Kağıthane'de çekçek arabalı kuzen 3 hırsız, kapalı olan bir otele girerek 2 adet televizyon çaldı. İlginç hırsızlık anları kameralara yansırken, çaldıklarını çekçek arabasına koyan kuzen 3 hırsız bekçiler tarafından suçüstü yakalandı.

22/01/2023 22:07
İstanbul'da 3 çocuk otelden televizyon çaldı

İstanbul'da geçtiğimiz Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında Kağıthane 4. Levent Emniyetevleri Mahallesi’nde ruhsatsız olması nedeniyle kapalı bulunan bir oteli gözüne kestiren çekçek arabalı 3 şahıs, bir süre binada inceleme yaptı.

İçeride kimsenin olmadığını anlayan şahıslardan biri, pencereyi kapatan kaplamayı kırarak içeriye girdi. İçerideki iki televizyonu söken şahıs onları dışarıya çıkartarak diğer şahıslarla birlikte çekçek arabasına koydu. Şahıslar ardından hızla otelin önünden uzaklaştı. Hırsızlık anları da kameralara yansıdı.

BEKÇİLER SUÇÜSTÜ YAKALADI

Olayın ardından işyeri sahibinin şikayeti üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çeliktepe Polis Merkezi Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kamera görüntüleri inceleyen polis, şahısların eşkallerini tespit etti. Olayla ilgili sokakta çalışma yapan Çarşı ve Mahalle bekçileri, ertesi gün saat 23.30 sıralarında Çeliktepe Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde ellerinde 2 adet televizyon bulunan 3 şahsın yanına gitti.

Şahısların şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yapılan kontrollerde televizyonların otele ait oldukları anlaşıldı.

KUZEN HIRSIZLAR SERBEST KALDI

Bunun üzerine birbirleriyle kuzen olan ve emniyette “işyerinden ve kurumdan hırsızlık” suçundan kaydı olan Vahit İ. (16), “açıktan hırsızlık” suçundan kaydı bulunan Melik İ. (14) ve Mustafa İ. (12) gözaltına alındı.

Kağıthane Çocuk Büro Amirliğine teslim edilen 3 şahıs, ifadelerinin alınması ve adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. (İHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.