İsrailli turistin Türkiye boykotu, onlara yaradı...

Geçen yıl 400 bin İsrailli turistin Yunanistan’ı ziyaret ettiği, böylece yeni bir rekor kırıldığı belirtilirken bu artıştaki faktörlerin arasında İsrailli turistlerin Türkiye’ye boykotunun da bulunduğu belirtiliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İsrailli turistin Türkiye boykotu, onlara yaradı...

Geçen yıl 400 bin İsrailli turist, Yunanistan’ı ziyaret ederek yeni bir rekor kırdı. İsrail’in önde gelen gazetelerinden Yedioth Ahronoth’a konuşan Yunan Turizm Bakanı Olga Kefalogianni, geçen yıl 400 bin İsrailli turistin Yunanistan’ı ziyaret ettiğini, İsrailli ziyaretçilerin sayısının bu yıl da daha da artması beklendiğini söyledi.

Olga Kefalogianni, geçen yıl kaydedilen yeni rekorun arkasındaki İsrailli turistlerin Türkiye’ye devam eden boykotun yanısıra diğer bazı nedenlerin de bulunduğunu belirterek bu çerçevede birçok İsraillinin Yunanistan’da köklerinin bulunması, rekabetçi fiyatlar ile spor, din ve sağlık turizminin geliştirilmesi gibi faktörlere dikkat çekti. Yunanistan’ın turistler için “güvenli bir ülke” olduğunu vurgulayan Bakan Kefalogianni, “Ülkede en sert gösteriler olduğu zaman bile bir tek turist bile yaralanmadı” dedi. (ANKA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.