İsrail Turizm Bakanı'ndan, Türkiye’ye övgü dolu sözler...

Profesyonel Otel yöneticileri Derneği POYD Başkanı Volkan Şimşek İsrail Otel yöneticileri Derneği Yıllık konferanslarına konuşmacı olarak katıldı. Ülkemiz turizm sektörünü temsilen 24 Şubat’ta İsrail’in Başkenti Kudüs’teki Crowne Plaza otelinde yapılan konferansa İsrail Turizm Bakanı Sayın Stas Misezhnikov’da katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İsrail Turizm Bakanı'ndan, Türkiye’ye övgü dolu sözler...

Turizm bakanlığının da katkılarıyla hazırlanan Türkiye sunumu büyük ilgi topladı ve bütün katılımcıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ülkemizin son on yılda gelmiş olduğu nokta ve Türkiye bu kadar kısa sürede dünyanın sayılı destinasyonlarından biri olma yolunda neler yaptığı sunumumun temelini oluşturmaktaydı. İsrailli turizmciler ülkemizi örnek aldıklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini defalarca dile getirdiler.

 

Volkan Şimşek’in İsrail Turizm Bakanı Sayın Misezhnikov ile yaptığı görüşmede Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay’ı hem sözlü hem de resmi yollarla İsrail’e davet ettiklerini ve daveti kabul edip gelirlerse çok memnun olacaklarını dile getirdi. İsrail Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Sayın Raphy Weiner ve Genel Müdürü Sayın İlan Wachsler konuşmalarında ülkemize büyük yer verdiler ve ülkemizden övgüyle bahsettiler. (tourexpi)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.