İspanya pazarında 'İsmen' tercih ediliyoruz...

İspanya pazarında, isim olarak akla ilk gelen otellerin başında BW Plus The President Hotel geliyor. İstanbul’a ağırlıklı olarak kültür turizmi için gelen İspanyol turistler, ‘BW Plus The President Hotel’i, ‘marka otel’ olarak tercih ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İspanya pazarında 'İsmen' tercih ediliyoruz...

İspanya pazarında, son 15 yıldır etkin ve güçlü bir satış-pazarlama çalışmasına imza atan otel, 18 ile 22 Ocak tarihinde Madrid Fitur 2012 Turizm Fuarı’na katılıyor ve geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye standının Catering ve Cafe hizmetini vermeye hazırlanıyor.

İspanyol pazarından yoğun talep alıyor...

Otele, İspanya pazarından çok büyük bir ilginin olduğunu kaydeden BW Plus The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, “İspanya pazarında, isim olarak tercih edilen bir oteliz. Özellikle Tarihi Yarımada’da konaklamayı isteyen İspanyol turistlerin hemen hemen çoğu, verdiğimiz hizmet kalitesi ve marka bilinilirliğimizden dolayı, bizi tercih ediyor. İspanyol misafirlerimiz, yaptığımız anketlerde otelimize ilişkin ‘İstanbul’daki evimiz’ diyor.

Nitekim otelimizin misafir profilinde, İspanyol turistlerin payı %40’ın üzerindedir. İspanya’da ekonomik krizin devam etmesine rağmen, otel olarak 2012 yılında da ciddi bir daralma olmadan İspanyol turistleri ağırlamaya devam edeceğiz” dedi. 
 
İspanya pazarında çok güçlü olduklarını anlatan BW Plus The President Hotel
Operasyon Müdürü İrem Küçükay, "Fuarın ilk 2 günü, acentalar ile görüşmelerimiz oluyor. Son 2 gün ise, halk günü olarak gerçekleşiyor. Özellikle halk gününde, standımıza gelen İspanyolların büyük çoğunluğu, otelimizde konakladığını ve yeniden gelmeyi düşündüğünü belirtiyor. Verdiğimiz hizmet kalitesi ile İspanya pazarında ‘kulaktan kulağa’ yayılan bir oteliz. 18 ile 22 Ocak tarihlerindeki fuar sırasında, otelimize yoğun bir ilgi ve talep bekliyoruz” diye konuştu. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.