İşletmeciler turistleri dövdü...

Uludağ'da, işletmeciler ile turistler arasında çıkan kavgada, 2 Mısırlı turist yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İşletmeciler turistleri dövdü...

105 kişilik turist kafilesi hafta sonu tatillerini geçirmek için İstanbul'dan Bursa'ya geldi. Bir kayak işletmecisinden saat 14.30'a randevu alan grup üyeleri, buluşma saatini kaçırdı. Randevu yerine geldiklerinde de işletmeci ile aralarında tartışma yaşandı. İşletmeci ile tekrar anlaşıldı. Bir müddet sonra grup üyelerinin bazıları ile görevliler arasında ise 'kızağa bindin, binmedin' tartışması yaşandı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan iki Mısırlı turist, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

REHBERLER OLAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Bu arada turist rehberleri kızakçılara tepki gösterdi. Olayı anlatan rehber Seyran Topal, "Bir iki turist geç kaldı, motorlu kızakçılar ise 'siz daha önce bindiniz diyerek' kızağa binmesine izin vermedi. Ardından yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kızakçılar ise ellerine aldıkları kayaklarla (kızlar dahil) önüne gelene vurdular. Bir turistin kafasına kayak ile vurdular bayıldı." şeklinde konuştu.

Rehber Mehmet Aydın ise şunları söyledi:

"Her şey güzel giderken tatsız bir olay yaşadık. 20 kişi birbirine girdi. Kimin ne olduğunu tam anlayamadık." Bu arada olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı. (tourexpi)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.