İş dünyası, Sürmeli Brasserie'de buluşuyor...

İstanbul’un merkezinde, iş dünyasının buluşma noktası Sürmeli Brasserie, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örneklerin yer aldığı menüsüyle öğle ve akşam yemekleri için ideal bir seçenek sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş dünyası, Sürmeli Brasserie'de buluşuyor...

İstanbul Sürmeli’nin dinlendirici atmosferinde iş görüşmelerinizi yapabilir, dostlarınızla keyifli sohbetler eşliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz.  İstanbul’un kalbinde, iş dünyasının merkezinde yer alan Sürmeli İstanbul, sunduğu sıcak konfor ile güvenli bir ev duygusu yaşatırken, bar ve restoranlarındaki zengin menüsüyle Türk ve dünya lezzetlerini buluşturuyor. Sürmeli Brasserie, günün her saatinde yiyebileceğiniz nefis yemeklerinin yanı sıra kış aylarına özel aromatik bitki çayları, kahveleri, seçkin pasta ve kurabiye lezzetlerini keyfinize sunuyor. 

 

İş yaşamının stresini atabileceğiniz, rahat ve sakin ortamıyla iş görüşmelerinizi yapabileceğiniz, dostlarınızla sohbetin tadını çıkarabileceğiniz Sürmeli Brasserie’nin keyifli atmosferi sizi bekliyor. Brasserie’de başlangıç olarak özellikle balkabağı çorbası yahut fesleğenli kuşkonmaz çorbası tavsiye ediliyor. Birbirinden nefis salata çeşitlerinin yanı sıra İtalyan mutfağının en sevilen soslarıyla süslü makarna çeşitlerinden tadabilir, yahut nefis rizottolarından yiyebilirsiniz.

 

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinin de yer aldığı Brasserie’de “Turnedo Sürmeli” mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında yer alıyor. Kıtır ekmek üzerinde gelen bonfile, mantar sote, beyaz sos ve dilimlenmiş peynir ile servis ediliyor. Deniz mahsulleri yemek isteyenler için ise Sürmeli mutfağına özel levrek buğulama, somon ızgara gibi yemekler damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Yemeğinizin ardından alacağınız capuccinolu kek, çikolata ile kahvenin enfes birleşiminden oluşuyor.

 

İş dünyasının buluşma noktası Sürmeli İstanbul, konumu ve yenilenen yüzüyle, konuklarına seçkin ve sıcak bir buluşma atmosferi yaratıyor. Müşteri memnuniyetini ön sırada tutan Sürmeli Hotels, 38. Yılını kutlarken, Türkiye’nin en köklü otelleri arasında  yer almanın haklı gururunu yaşıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.