Intra Turizm'in 30'uncu yıl kutlamaları sürüyor...

1980 yılından buyana Türk incoming turizminde önde gelen acentalardan olan Intra Tours , kuruluşunun 30. yılını, mayıs ayında İstanbul'da gerçekleştirdiği kutlamanın ardından bu kez de Antalya'da dostları ile birlikte kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Intra Turizm'in 30'uncu yıl kutlamaları sürüyor...

Intra Antalya ofisinin 22. yıldönümünün de kutlandığı, 19 Aralık Pazar günü gerçekleşen davette Antalyalı turizmciler güzel bir günü Intra çalışanları ile birlikte yaşadılar.

 


Hillside Su otelde bir araya gelen Antalyalı havayolu temsilcileri, Antalyalı otelciler ve Antalyalı Intra dostları, hazırlanan ''Introid'' belgeselini izledikten sonra, Intra kurucusu Ertuğrul Karaoğlu'nun duygusal konuşmasını dinlediler.

 


Intra Turizm kurucusu Ertuğrul Karaoğlu, Antalya'daki 30 yıl partisinde de İstanbul'daki kutlama sırasında vurguladığı sosyal sorumluluk projelerinden söz ederek " Intra Turizm olarak 30 kuruluş yıldönümünde hedeflediğimiz çevre duyarlılığını - Green Intra -adıyla hayata geçireceğiz ve turizmci olmak yolunda yürüyen genç ve ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza bu maceralarında eğitim ve dünyayı keşifleri için yardımcı olmak üzere bir vakıf kuracağız'' dedi.

 


Antalyalı Intra dostları Dj Tuluğ'un müzikleri ve Kemal Yücel'in çok güzel Perkusyon show'u ile 80 lerden günümüze nostaljik bir gün yaşadılar. Çeşitli çekilişler ve büyük bir ilgiyle izlenen ''Poi Show'' Ateş gösterisini takip eden 30. yıl pasta ve şampanyası ile Intra dostları geç saatlere kadar hem eğlendiler hem de yoğun geçen bir yılın ardından yorgunluklarını attılar.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.