Intra Turizm, 30'uncu yılında 30 öğrenciye burs veriyor...

Kuruluşunun 30'uncu yılını kutlayan Intra Tur, 30 öğrenciye eğitim bursu verecek ve ayrıca 30 öğrencinin de İspanya ve İtalya'ya seyahatlerini organize edecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Intra Turizm, 30'uncu yılında 30 öğrenciye burs veriyor...

Geçen yıldan beri yürüttüğü ASTA-Türkiye Başkanlığı kapsamında, Nisan ayında çoğunluğu ABD’li iki bin kadar turizmcinin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşen ASTA IDE 2010 kongresinin başarısından dolayı haklı bir gurur yaşayan Intra Turizm’in kurucusu ve CEO’su Ertuğrul Karaoğlu, Intra'nın 30'uncu yıl partisinde yaptığı konuşmada, yalnızca gelecek hedeflerinden değil, sosyal sorumluluk projelerinden de bahsetti.

 

Intra’nın uluslararası bir operatör olma yolunda bilişim ve internet altyapısını geliştiren yatırımlar yaptığını ifade eden Karaoğlu, bu yeni dönemde yeni standardlar oluşturma ve uygulamaya başlamalarının da gündemde olduğunu ekledi. “Green Intra” kavramıyla ifade edilen çevreci standardlar oluşturulacağı ve gerek tedarikçi seçiminde gerekse de ofis ortamı ve yeni ürün geliştirme konularında bu standardların uygulanacağını ekleyen Karaoğlu’nun 30. kuruluş yıldönümü vesilesiyle hedeflediği bir diğer proje ise bir vakıf kurmak ve turizmci olma yolunda yürüyen ihtiyaç sahibi gençlere eğitim ve dünyayı keşifleri için yardımcı olmak. Bu kapsamda Intra Turizm 30 öğrenciye eğitim bursu verecek ve ayrıca 30 öğrencinin de İspanya ve İtalya'ya seyahatlerini organize edecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.