İntra Travel’dan Türkiye tanıtımına büyük katkı

İtalya’nın aristokratları arasında bulunan Napoli'li ünlü doktor Generoso Di Meo, her yıl dünyanın en önemli şehirlerinde düzenlediği Di Meo Takvimi'ni (Calenderio Di Meo) sunma partisi için bu yıl İstanbul’u seçti. 

19/11/2018 11:50
İntra Travel’dan Türkiye tanıtımına büyük katkı

Bu takvimin özelliği, partinin gerçekleştirildiği ülke-şehrin tarihi ve kültürel eser ve özelliklerini yansıtmasıdır. Takvimde kullanılan resimler, ünlü fotoğrafçı Massimo Listri tarafından çekildi.

Çırağan Kempinski Sarayı'nda bu yıl 17'ncisi düzenlenen partiye, başta İtalya olmak üzere, bir çok ülkenin önemli şehirlerinden, aristokrat, entelektüel, akademisyen, iş dünyası ve sanat camiasından oluşan, yaklaşık 750 elit davetli katıldı. Partinin gerçekleşmesine ve organizasyonuna, İntra Travel öncülük etti.  

YAKLAŞIK BİR YILDIR ÇALIŞIYORUZ

İntra Travel Operasyon Müdürü İlhan Tümsa, bu etkinlik için yaklaşık bir yıldır çalıştıklarını söyledi. Tümsa, organizasyonla ilgili şu bilgileri verdi: "Öncelikle sayın Generoso Di Meo’nun her yıl gerçekleştirmiş olduğu “Calenderio Di Meo” Di Meo Takvimini sunma partisini bu sene İstanbul’da gerçekleştirmesine ikna etmek ve sonrasında gerekli olan tüm hazırlıkları yapmak için büyük emek sarf ettiğimizi belirtmek isterim.

Böylesine büyük ve önemli bir organizasyonun öncülüğünde bulunmaktan ötürü, mutluluk duyuyoruz. Söz konusu organizasyon, İstanbul ve Türkiye’nin tanıtımına ve imajına, başta İtalya olmak üzere bir çok ülkede kalıcı bir katkıda bulunacak.

İNTRA TRAVEL'DAN YOĞUN ÇABA

İtalya'da 40 yıla yakın bir süredir İtalya'da İstanbul ve Türkiye’nin tanıtımına öncülük eden Intra Travel, bu organizasyonun İstanbul’da gerçekleşebilmesi için yoğun çaba gösterdi. Intra Travel’ın hazırlık çalışmaları sırasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, K.T.B Roma Tanıtma Müşavirliği ve THY Napoli ofisinin de destek verdiği bu organizasyon, büyük yankı uyandırdı.

Intra Travel, 1980 yılından beri, başta Türkiye olmak üzere ve diğer ülkelerde, mice alanında, özel gruplar için toplantı, incentive, kongre ve organizasyon hizmeti veriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.