InterContinental Grubu'nda üst düzey atamalar...

Türkiye’de 15 otel ve 3 bin 300’ü aşkın oda sayısı bulunan InterContinental Oteller Grubu (IHG), tüm Avrupa’da olduğu gibi Türkiye'de de genişlemesini sürdürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
InterContinental Grubu'nda üst düzey atamalar...

Türkiye’yi gelişen pazar olarak adlandıran grup, bu nedenle ülkedeki ekibini güçlendirmek için 3 üst düzey atama gerçekleştirdi. Bu isimlerden Yalın Yaltıraklı Türkiye Geliştirme Müdürü olarak atanırken, Hakan Özkaşıkçı, Türkiye Tasarım Müdürü oldu. Nehir Kaplan ise Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa Otel Performans Destek Müdürü olarak atandı.

Geliştirme Müdürü olarak atanan Yalın Yaltıraklı, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express ve Hotel Indigo markaları için fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak, Türkiye’de IHG Otel markalarının genişlemesinden sorumlu olacak. Yaltıraklı, IHG öncesinde de, çeşitli şirketlerde İş Geliştirme Direktörü ve Proje Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapmıştı.

Hakan Özkaşıkçı ise, turizm alanında 15 yıllık tecrübeye sahip. Özkaşıkçı kentsel çalışmalar, butik ve resort otellerin yanı sıra özel konutların da hem mimari hem iç tasarımını yapmış bir isim. Özkaşıkçı, IHG bünyesinde, sürdürülebilir odaklı yenilikçi tasarım ilkeleri uygulayarak, konuklara eşsiz bir tasarım deneyimi sunacak.

Nehir Kaplan turizm alanında oldukça uzun bir kariyer geçmişine sahip. Sofa Hotels & Resorts, Ritz Carlton, Crowne Plaza ve Grand Hyatt Muscat gibi önemli otel markalarında farklı pozisyonlarda görev alan Kaplan, Otel Performans ve Destek Müdürü olarak sürdüreceği bu yeni görevinde, Türkiye, Kazakistan, Sırbistan, Makedonya, Romanya, Macaristan ve Bulgaristan’daki IHG markalı otellerin performanslarıyla ilgilenecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.