İngiltere Seyahat Acenteleri Birliği Türkiye'ye geliyor...

İngiltere Seyahat Acenteleri Birliği (ABTA) ve Tur Operatörleri Birliği (FTO) üyelerinden oluşan bir heyet, eğitim amaçlı seminerler düzenlemek amacıyla 13-14 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'ye bir gezi düzenliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İngiltere Seyahat Acenteleri Birliği Türkiye'ye geliyor...

Seminerler kapsamında konaklama, yeme-içme ve ulaşım konularında emniyet gereklilikleri, kurallar ve standartların sağlanmasına ilişkin bilgiler verilecek. Konaklama ve ulaşım olmak üzere iki başlık altında verilecek olan seminerler, ABTA ve FTO uzmanları tarafından verilecek. Turizm Güncel'deki habere göre, söz konusu seminerler Antalya, Fethiye Marmaris, Bodrum ve Kuşadası'nda gerçekleştirilecek. Yabancı heyetten uzmanların vereceği seminerlerin yanısıra, Kültür ve Turizm ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan yetkililer de kendi alanlarındaki standartlar ve kurallar konusunda seminerler verilecek.

Toplantıların ilki 14 Mayıs'ta Antalya'da yapılacak. Daha sonra sırasıyla, 16-17 Mayıs'ta Fethiye'de, 18-19 Mayıs'ta Marmaris'te, 20-21 Mayıs'ta Bodrum'da ve 22-23 Mayıs tarihleri arasından da Kuşadası'nda yapılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.